Follow:

Douglas detox, hydrating, anti-ageing en relaxing gezichtsmaskers

2022-Douglasmaskers2a

Hoi..hoi…! Heerlijk zo`n gezicht verwennen vooral als je tijd hebt, kan je heerlijk me time doen. Maar zo niet kan je ook nog even relaxen en tegelijkertijd gezicht verwennen met gezichtsmaskers. Vandaag blog ik vier gezichtsmaskers, lees je mee

2022-Douglasmaskers2aa Deze maskers zijn in vier verschillende maskers. Ze zitten in kleine plastic verpakking, niet zo veel maar het is wel voldoende voor 1 of twee keer en meer dat hangt hoeveelheid gebruik je. Bij elk verpakking heeft eigen kleur en daarop informatie. 2022-Douglasmaskers2ab Douglas hydrating mask heeft licht blauw kleur. De textuur is vrij vloeibare, denk aan dagcrème. Het ruikt aangenaam en het duurt maar 5 minuut, lekker kort als je weinig tijd om te relaxen. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Ik gebruik deze potje masker ongeveer 3x keer 2022-Douglasmaskers2ac Douglas detox mask heeft donker kleur, denk aan klei. Ook heeft deze masker aangename geur (zoet). Volgens douglas duurt 5 minuten maar 5 minuten is de masker niet snel droog, eigenlijk heb ik dunne aangebracht. Ik wacht niet tot droog maar half zodat ik kan gelijk masseren. Na afgespoeld met lauw warm water voelt mijn gezicht lekker zacht aan. 3 of 4 keer gebruik ik dez 2022-Douglasmaskers2ad Douglas anti-ageing heeft roze label. Het ruik zachte zoet en het is zachte masker, denk aan dagcrème. Het duurt ook lekker niet lang. Het voelt mijn huid lekker zacht aan. 2022-Douglasmaskers2ae Douglas Relaxing face mask ruikt naar lavendel. Dankzij de geur voelt je relax om deze mask te gebruiken. Het duurt ongeveer 10/15 minuten, langer dan andere masker hierboven. Dus gebruik deze lekker in je vrije tijd, lekker me time. Tijdens afspoelen, voelt het best wel vet/oliachtig, denk aan vaseline. Het blijft maar vet aanvoelen maar als je je gezicht afdrogen, voelt de huid heerlijk zacht aan, geen vet/olieachtig meer.

Stuk voor stuk een fijne gezichtsmaskers, die 5 minuten duurt vind ik fijn vooral als ik niet veel tijd heb. Maar in het weekend zou ik de relaxing masker gebruiken, die is lekker maar als je niet van vet/olieachtig mask, skip deze dan maar als met handdoek afdrogen, heerlijk zacht huid krijgen. Ze lijken niet veel maar deze potjes masker gebruik ik voor meerdere keren (ongeveer 2, 3 of 4 keer). Deze masker heb ik uit adventskalender lovely Douglas (verjaardagscadeau)

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like