Follow:

Dr. Hauschka – Nagelolie

 photo 2015DrHauschkaNagelolie1a_zpsc6o1jz1o.jpg
Mooie gezonde nagels dat iedereen graag wilt hebben. Maar je moet wel jou nagels goed verzorgen. Dr. Hauschka heeft een product om je nagels mooi te verzorgen. Ik testte hem en vandaag laat ik jullie meer hierover


 photo 2015DrHauschkaNagelolie1aaa_zpsabxva9yk.jpg
De verpakking is van glas. De pompsysteem kan open en dicht draaien. Handig om de olie makkelijk te doseren. Goed dat de pomp kan dicht draaien zodat de olie niet eruit als je hem in je beauty tas stoppen. Wel oppassen dat het van glas dus be careful!

Wat zei Dr. Hasuchka Nagelolie is een intensieve verzorging voor mooie gezonde nagels. De olie maakt je nagels steviger en elastischer. Neem, wondklaver en kamille ondersteunen de nagelstructuur en verzorgen zelfs de gevoelige, kwetsbare nagelriemen die gemakkelijk ontsteken. Nagelolie versterkt de gezonde groei van je nagels.

Ingredients:
Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Melia Azadirachta Leaf Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Fragrance (Parfum)*, Linalool*, Limonene*, Geraniol*.

 photo 2015DrHauschkaNagelolie1aa_zpsmnwwmx3u.jpg
De olie heeft aangename geurtje. Voor mijn vijf nagels heb ik maar een druppel nodig. De olie smeer ik op mijn nagels en mijn nagels zien er gezond uit. De olie laat geen vettig achter. Ik heb geen beschadigde nagels dus ik smeer mijn nagels met deze olie een keer per dag en dat is voldoende. Als je beschadigde nagels hebt, dan smeer je nagels twee maal per dag.

Dr. Hauschka – Nagelolie kost € 22,50 – 30 ml bestel je op Dr. Hauschk webshop maar ook alle andere producten kunt bestellen. Ook te bestellen op andere webwinkels o.a. op bol.com

SOS Kinderdorpen bestaat in november vijftig jaar. Voor iedere verkochte Dr. Hauschka – Bodyolie Rozen doneert Dr. Hauschka €1,- aan SOS Kinderdorpen. Hiermee zorgt SOS Kinderdorpen ervoor dat er nog meer kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Producten van Moeder Natuur, voor Moeder Liefde.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
    
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer. Artikel bevat affiliate links

Share
Previous Post Next Post

You may also like