Follow:

Dr. Hauschka – Voetcrème

 photo 2015drHauschkaFootcream1aaaa_zps69zczwko.jpg
Wat heerlijk in de zomer is dat ik slippers of open schoenen weer aan kan dragen. En wil ik natuurlijk mijn voeten mooi/goed erutizien. Dus laat je voeten in de zonnetje zetten in de zomer. Om mijn voeten goed/mooi er uit te zien, smeer ik ze met voetcrème. Ik heb voetcreme Dr. Hasuchka al getest en vandaag laat ik jullie weten. Benieuwd?

 photo 2015drHauschkaFootcream1aaa_zpszthuddif.jpg
Dr. Hasuchka voetcreme zit in een tube. De bekende verpakking van Dr. Hauschka wit met rood streep eromheen. De klikbare systeem om de tube te openen vind ik handig.

Ingredients:
Water (Aqua), Glycerin, Alcohol, Fragrance (Parfum)*, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Lanolin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Spinosa Fruit Extract, Cetearyl Alcohol, Zinc Oxide, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Limonene*, Bentonite, Lactose, Citral*, Linalool*, Geraniol*, Benzyl Benzoate*, Farnesol*, Citronellol*, Coumarin*, Eugenol*, Benzyl Salicylate*, Xanthan Gum, Lysolecithin, Propolis Wax.

*from natural essential oils

 photo 2015drHauschkaFootcream1aaaaa_zpsvwusgsot.jpg
De creme is niet te dun en niet te dik. De crème verzorgt de voeten intensief maar trekt ondanks de crèmeachtige samenstelling toch erg snel in de huid. Na onder de douche, smeer ik mijn voeten dan ook dagelijks in met deze heerlijke voetencrème. Het smeert makkelijk, het trekt meteen in de huid en laat geen vettig of plakkerig laagje achter. De crème heeft heerlijk geurtje naar lekker fris, warm en citroenachtig. Mijn voeten zien er niet alleen mooi/goed uit zien maar ook heerlijk verzorgen. Mijn voeten voelen zacht aan.

 photo 2015drHauschkaFootcream1a_zpskdjunni3.jpg
Voor alle seizoen kan je Dr. Hasuchka voetcreme dagelijks op je voeten smeren. Kortom is Dr. Hasuchka voetcrème ideaal om in de zomermaanden je voeten te verwennen en laat maar je verzorgen voeten zien in je favourite zomer slippers of open schoenen. Dr. Hauschka heeft een eigen webshop waar je deze Fitness Voetcrème voor €13.50 (75ml), maar ook alle andere producten kunt bestellen. Ook te bestellen op andere webwinkels o.a. op bol.com

Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like