Follow:

Dr. Organic biologische Cocoa Butter

Dr. Organic
Dr. Organic heeft een nieuwe lijn “Cocoa Butter”. Vandaag laat ik drie van tien producten uit deze verzorgingslijn, lezen jullie mee

Body Wash 250 ml. €9.99

Dr. Organic
Dr. Organic biologische Cocoa Butter Body Wash zit in een plasctic bruine verpakking met klikbaar systeem. Wanneer je de dopje openklikt, komt er vrije dunne wit douchegel. Ik verwacht dat bruine chocolade kleur heeft. Dit product bevat extra voedende bioactieve extracten toegevoegd zoals Aloë vera sap, kokosnoot en abrikoos. Het schuimt goed met spons, met hand schuimt het niet zo veel. Na gebruik voel je huid zacht aan en natuurlijk heerlijk ruikend naar chocolade. Dr. Organic biologische Cocoa Butter Body Wash is geschikt voor de droge huid.

Wonder olie 150 ml. €16.99

Dr. Organic
Dr. Organic Cocoa Butter Wonder Oil zit in simpel bruine plastic flesje met wit dopje. Toen ik de dopje open draait, zie ik een klein holletjes zodat je fijn kan doseren. Alleen is het niet zo handig want de olie loopt langs de dop naar beneden. De olie smeert en trekt snel in, geen laagjes olie achter laten. De geur ruikt wanneer je de olie op je huid aanbrengt. Deze rijke wonderolie kan je gebruiken voor gezicht, lichaam en haar. Een multifunctionele product dus, handig om overal mee te nemen.

Dag cream 50 ml. €12.99

Dr. Organic
Dr. Organic Cocoa Butter Day Cream zit in een glas potje. Dit product bevat naast het Aloë vera sap ook avocado olie en abrikoos. Volgens Dr. Organic is deze creme ideaal voor droge huid en belooft 24 uur lang hydrateren. De textuur smelt net als water wanneer je de crème op je huid aanbrengt daardoor voelt mijn huid strak aan. Het lijkt dat ik nog geen dag creme op mijn huid heb gebracht. Het voelt niet vervelend maar toch niet fijn. Bij mij werkt deze creme dus niet zoals Dr. Organic belooft. Maar als ik heb oplossing gevonden. Ik meng deze creme met gezichtsolie en het resultaat voelt mijn huid lekker zacht aan. Voor mij denk ik dat deze creme geschikt voor vet en gecombineerde huid is.

Dr. Organic biologische Cocoa Butter

2018 Dr. Organic Cocoa
Dr. Organic biologische Cocoa Butter is naast cacaoboter gebruik gemaakt van de verzachtende, voedende en hydraterende eigenschappen van Aloë vera, kokosnoot en biologische fruitextracten. De biologische cacaoboter in de Dr Organic Cocoa Butter Range is puur, ongeraffineerd en bevat grote hoeveelheden vitamine E. Wanneer je de producten gebruik, ruikt de geur van de chocolade goed, niet te overheersen en vervaagd het wel snel. Echt een lijn voor alle chocolade addicts. De body wash en de wonder olie is mij favoriete uit deze lijn. Dr. Organic producten is verkrijgbaar o.a. bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) in Nederland en België en online

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like