Follow:

Dr. PAWPAW Shea Butter Balm

Dr Paw Paw
Dr. PAWPAW Original Balm kende je vast al, maar nu heeft Dr. PAWPAW de nieuwe 100% natuurlijke variant met shea butter. Ik zelf kent niet de Dr. PAWPAW Original Balm. In dit artikel ga ik dus de nieuw Dr. PAWPAW Shea Butter Balm. Benieuwd? Lees je gauw mee

Dr Paw PawDr Paw Paw
Dr. PAWPAW`s Shea Butter Balm bevat net als andere Dr. PAWPAW balsems maar deze balm bevat 100% natuurlijk en heeft Shea buter als belangrijke toevoeging. Shea Butter is namelijk zeer rijk aan vitamine A en E en heeft ontstekingsremmende werking, die de droge en geïrriteerde huid verzacht. Dit product is vrij van chemicaliën, minerale oliën en parfumvrij.

Dr. PAWPAW Shea Butter Balm kan je gebruiken voor onder andere
– voor droge lippen en pluizen haar
– voor het modeleren van je wenkbrauwen
– als balsem voor droge nagelriemen
– op droge ellebogen en andere droge plekjes
– als highlighter op de jukbeenderen, wenkbrauwbotje en cupidoboogje net boven de lippen
– om je wimper te verzorgen
– als verkoling tegen zonnebrand
– tegen luieruitslag en nog veel meer

Het product zit in een tube met fris kleurtje. De balm is vrij dik maar het smeert makkelijk en geurloos. Dit product denk ik aan Vaseline ,alleen in andere verpakking. Op mijn lippen voel ik het wel de balm dat ik balm aan maar geen plakkerig gevoel. Maar als highlighter voelt het niet plakkerig aan en verwacht het niet dat mooie glimmen, wel zie het wel een beetje glans.

Dr. PAWPAW Shea Butter Balm €8,99 (25ml)

Dr Paw Paw
Dr. PAWPAW Shea Butter Balm ben ik erg tevreden en het is handig want dit product is multifunctioneel. Je kunt hem voor alles gebruiken voor de lippen tot luieruitslag (zie lijstje boven). Ook handig in je tas meenemen. Daarnaast is dit product diervriendelijk, geschikt voor veganisten en vegetariërs. Handig voor als cadeau of voor je zelf. Dr. PAWPAW is verkrijgbaar bij Holland & Barrett en Douglas

TIP : Sinterklaas/Kerstcadeau

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

19 Comments

 • Reply Judith

  wat een lekkere créme lijkt mij dat voor op mijn droge voeten

  12 December 2017 at 11:52
 • Reply sanne

  Lijkt mij handig dat je hem voor veel dingen kan gebruiken. De prijs valt ook goed mee.
  sanne´s last blog post ..Ook bij Diezel is de sint geweest!

  06 December 2017 at 21:46
 • Reply querine

  heb er al meerdere mensen mee gezien en veel over gehoord misschien toch tijd om er 1 te gaan halen
  querine´s last blog post ..Social Media Het lelijke ding wat Facebook heet

  05 December 2017 at 19:14
 • Reply Tania

  Heb er al zoveel goed over gehoord. Wil deze ook wel eens proberen
  Tania´s last blog post ..The Ordinary | Coverage Foundation & Serum Foundation

  05 December 2017 at 18:50
 • Reply Leon - Puddifoots

  Leuk product, als man zou ik het niet zo snel halen, haha! Wel hele mooi foto’s en site!

  05 December 2017 at 18:27
 • Reply Eke

  Ik vind de verpakking en de naam wel heel erg cute! Persoonlijk houd ik er wel van als het een beetje lekker ruikt, dus geurloos trekt mij niet zo.

  05 December 2017 at 16:35
 • Reply Susan

  Niet heel goedkoop, maar je kunt er dan ook van alles mee! Momenteel ziek droge lippen, dus wel een idee om even aan te schaffen ja.

  05 December 2017 at 16:10
 • Reply Dyonne Bakker

  Klinkt als een goede crème en het ziet er ook leuk uit 🙂
  Dyonne Bakker´s last blog post ..Studytrip Dublin

  05 December 2017 at 16:07
 • Reply mieke | mieksmind

  over de PAWPAW producten hoor ik altijd veel goeds, deze lijkt me ook erg fijn
  mieke | mieksmind´s last blog post ..Wat ik allemaal meeneem in mijn weekendtas?

  05 December 2017 at 15:06
 • Reply nicole

  Ik vind de naam van het product trouwens grappig: Pawpaw. Dat klinkt lieflijk.
  nicole´s last blog post ..Pepernoten in publieke plaatsen

  05 December 2017 at 14:43
 • Reply nicole

  Goh, wat kun je dit product voor veel dingen gebruiken zeg! Dat is wel heel handig!
  nicole´s last blog post ..Pepernoten in publieke plaatsen

  05 December 2017 at 14:28
 • Reply Lisette Sier-Wismeijer

  Klinkt goed! Helemaal nu de dagen kouder worden kunnen mijn lippen wel wat meer verzorging gebruiken.
  Lisette Sier-Wismeijer´s last blog post ..Sinterklaas

  05 December 2017 at 14:25
 • Reply Nienke

  Ik heb zelf de gele en rode tube. Dit zijn echte lifesavers. Ik wist niet dat een crème voor zoveel doeleinden perfect zou zijn. Dit is het enigste product waardoor mijn mondhoeken niet uitscheuren.

  05 December 2017 at 13:19
 • Reply Jamey

  Het lijkt me een heel fijn merk! Ik heb het nog niet geprobeerd zelf..
  Jamey´s last blog post ..De juiste verlichting voor een kinderkamer

  05 December 2017 at 11:57
 • Reply Vera

  Wow, dit kan je gebruiken voor veel verschillende dingen.

  05 December 2017 at 10:57
 • Reply Adine @ LekkerLevenMetMinder.nl

  Best een beetje prijzig, maar wel handig dat je dit product voor meerdere toepassingen kunt gebruiken! Ik heb in de winter sowieso altijd droge lippen, maar vaak voelen mijn handen en gezicht ook wel wat ‘kwetsbaarder’ aan ofzo. Dan is dit daar wel een mooie optie voor.
  Adine @ LekkerLevenMetMinder.nl´s last blog post ..Winterbanden of All season-banden

  05 December 2017 at 10:31
 • Reply Mariëlle | Me-licious.com

  Dit klinkt als de ideale multi musthave creme. Handig hoor onderweg, maar ook als je niet weg hoeft.
  Mariëlle | Me-licious.com´s last blog post ..rode kool salade recept

  05 December 2017 at 10:24
 • Reply Lisanne

  Handig! Eerlijk gezegd kende ik dit merk dus nog niet! Haha. Klinkt goed en de ingrediënten zijn veelbelovend zeg!
  Lisanne´s last blog post ..Oh kom er eens kijken wat er in mijn tasje zit • What’s in my bag

  05 December 2017 at 10:20
 • Reply bychristiana

  Ah ideaal zo’n multi-tasker. En ook nog eens in een heel gezellig tubetje!

  05 December 2017 at 08:47
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge