Follow:

dr. Van Der Hoog “Hypo Sensitive Kalmerende nachtcrème”


Dr. van der Hoog heeft de producten vernieuwd. Thuis heb ik een van hun producten “Hypo Sensitive Kalmerende nachtcrème”. Vandaag verteld ik mijn mening.


Wat dr. van Der Hoog zei : De Hypo Sensitive huidverzorgingslijn van Dr. van der Hoog, op basis van Tamarinde-extract, helpt het natuurlijk afweermechanisme van de huid te versterken en zo de kans op huidreacties optimaal te beperken. Vrij van parfum en kleurstoffen.

De verpakking ziet er simpel maar toch mooi en wat handig is dat er lepeltje erbij, hygiënisten als je de crème uit potje haalt.


Volgens mij zelf Door nieuwsgierigheid smeer ik toch mijn huid met deze crème. Wat opvalt is de geur. Ik ruik het naar zachte medicijn geurtje maar na een paar dagen gebruik, ruik ik de geur niet meer. Ik dacht dat de creme niet werken zou zijn want ik heb ik gecombineerd huid “Normaal en gemengde huid” (geen idee wat volgens specialist over mijn, nog nooit gedaan). De crème trekt snel in en het makkelijk aan te brengen. Het plakt niet dus heerlijk nachtcrème om voordat naar bed aan te brengen. Ik voel me mijn huid lekker zacht aan tot s`s morgen wakker worden.

dr. van der Hoog Hypo Sencitive Kalmerende nachtcreme is verkrijgbaar in winkels en of bij dr. van der hoog webshop. Prijs € 15,95 – 50ml

Share
Previous Post Next Post

You may also like