Follow:

Hele zware nachten (de hele week)

Dear Bloggie, Een tijdje terug vertelde ik over Djess slaap gedrag. Meer dan 2 jaar sliep Djess tussen ons :sstt: Ik vind het eigenlijk niet erg als maar Djess slaapt de hele nacht door. Maar helaas nee. Echt vermoeind voor ons dus ik besloot ala super nanny systeem doen. Op 24 maart besloot ik dat Djess in eigen bedje en ik liet Djess in eentje slaapvallen. Om half 8 breng ik Djess elke ochtend naar bed. Even wat kletsen of verhaal vertellen of boek lezen (Djess laat zien dat nog geen geïnteresseerd om een verhaaltje te luisteren. Elke keer als ik een boek voorlees, moest de boek dicht en als ik dicht dan de boek moet open. Ik weet het niet meer hoor wat Djess wilt, dus welterusten dan tegen de boek). Daarna liet ik Djess liggen en ik zat daar in zijn kamer. Wacht..wacht…nog geen opmerkingen dat Djess in slaap gevallen was. Ik hoor Djess bla..bla…en af en toe riep mij..mama..mama…maar ik gaf geen antwoord. Ongeveer om 8 uur sliep Djess eindelijk. Oeh… ik kan heerlijk vrij in en uit ademen. Nog geen mijn billen op de stoel warm, hoorde ik Djess mama….mama…en eerste nacht huilde Djess echt keihard en riep zijn vader zo har mogelijk…papa…papa….door en door tot half 11. Ik zat daar onder de deken want best koud voor mij hoewel droeg ik best dikke trui en ik fluisterde tegen mezelf…Djess…please slaap. Ongeveer half 12 sliep Djess maar half 1 weer wakker en ik zat weer in zijn kamer en half 3 weer wakker. Oh…oh….moe ben ik!
Untitled
Tweede nacht huilde Djess nog steeds en riep zijn vader. De derde nacht huilde niet meer maar elke keer keek Djess naar mij of ik weg maar ik keek hem niet. De hele week ben ik bekaf.
De vierde nacht was ook nachtmerrie voor mij. Djess wilde niet echt slapen. Hij stapte uit zijn bedje terwijl ik daar zat. Ik pakte hem en terug in zijn bedje liggen. Djess wilde niet liggen ..zitten en huilen. Nou ben ik zat…ik zat buiten zijn kamer, nou niet echt buiten maar in het midden van de deur. Djess stapte uit en rende naar de deur maar Djess zag dat ik daar zat en terug naar zijn bedje en Djess zat op zijn bedje. Ik moest lachen ha..ha…
Zo elke nacht word Djess wakker 4 tot 5 keren. Ooit stond ik net voor onze slaapkamer, hoorde ik Djess mama…grrrr ik kwam nog niet naar onze slaapkamer, Djess riep mij al..grrrrrrrrr!
Eergisteren en gisteren sliep Djess best langer dan half uurtje dus ongeveer half 11 werd wakker en dan ik zat daar en Djess sliep weer, gelukkig. Maar om half 3 werd Djess wakker en riep mij ma..ma…mama… mama…ma..ma..ik heb geen kracht meer om op te staan dus wij riepen Djess. Djessssss hier mama hier….Djess rende naar onze slaapkamer en klom gelijk en hihi..liet zijn blij gezicht zien naar mij en papa.

Eerlijk missen wij toch Djess. Wij zijn blij dat Djess om half 3 naar ons rende. Ik kan hem weer kussen en zijn geurtje ruiken…hmmmmm
Maar ik vind het toch nog steeds vervelend dat elke keer wakker. Ik ben moe en bekaf. Ik weheeet het niet meer wat ik moed doen. Ik stopt niet super nanny systeem. Ik breng hem gewoon vanaf half 8 en daarna mag Djess ongeveer om half 3 of 4 naar onze slaapkamer komen en tussen ons slapen. Wij vinden het niet erg. De hele week was de zware week. Ik heb heel te weinig slaap. Morgen ochtend ga ik naar CB. Daar ga ik advies vragen. Wanneer slaap Djess de hele nacht door? Hebben jullie tips voor mij

Share
Previous Post Next Post

You may also like