Follow:

Dreamcatcher heb ik nu

Al lang geleden stond deze in mij wishlist (wat niet he!) Vandaag gingen wij onverwacht naar centrum na eventjes naar Kringloop geweest. Daar heb ik een oude camera Ricon AF-35 voor maar €1,00. Ik weet het niet of die nog werkt. Anders gewoon voor decoratie 😀 Arjo zei…rommel gekocht!

Daarna reden wij naar centrum en toen zag ik op etalage een dreamcatcher hangen. Hei…die zocht ik en ik liep naar binnen…zoeken en hangen ze achter de kassa. Ik vroeg de kassier hoeveel kost maar ik verstond helemaal niet zo dus riep mijn man. Ik heb geen kassabon dus ik weet het niet meer precies hoeveel kost ze. Wel verschillend. Dat hangt van af hoe groot de dreamcather.
Untitled

mine beide minder dan €5 per stuk. Er zijn leuke dingen daar dus als ik naar centrum weer ga, ga ik zeker weer dat winkeltje “Het gouden Tijdperk” bezoeken. Ik liep meestal voorbij gaan als lang dat straat.

Goed…nu heb ik dreamcather en niet alleen een mat twee gelijk 😉 Als extra laat ik kringloop aankopen zien 😉 hieronder die 1 euro camera 😀
Untitled
Dus wij hebben de hele dag uit. Moe..Djess ook en nu lekker in zijn bed slapen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like