Follow:

Shoplog : Sale shopping Bershka, Zara & Mango

2017 Sale Shop
Ik wacht op de sale en eindelijk is sale tijd begonnen. Vorig jaar ben ik al begonnen op alle webshop rond te kijken en besloten om te bestellen en dat heb ik gedaan. Vandaag laat ik hieronder zien. Kijk je mee

SALE SHOPPING BERSHKA

Bij Bershka.com heb ik een paar kleding besteld
2017 Sale Shop Bershka
Een oversized jeans jas in maat XS/S. Eindelijk heb ik nu een oversized jeans jas.

2017 Sale Shop Bershka
Ik ben heel erg blij met deze winterjas maar ik merk dat ik de nieuwe nodig. Eigenlijk zoek ik een winter jas in rode kleur maar nergens kan vinden. Deze keer bestelde ik in groene kleur met grote vak vooraan. Yes dat zakje heb ik nodig. Handig!

2017 Sale Shop Bershka
Een jurkje is wel handig om in de kast te hangen. Ik kan dus niet alleen altijd jeans dragen maar ook onder de jurkje een legging. Alleen de lengte van deze jurkje iets te lang, vind ik zelf of misschien moet ik even aanwennen.

2017 Sale Shop Bershka
Nog een jurkje in maat M maar zo krap en heel erg lang. Wel lange mouwen hebben, dat wel

2017 Sale Shop Bershka
Toen ik jogger bij Bershka bestelde, heb ik in maat M gekozen. Dit keer koos ik dus ook deze maat M maar deze jogger is wel groot.

SALE SHOPPING ZARA

Op zara.com heb ik maar twee kleding gekocht, meer aandacht naar parfum deze keer. Ik heb vier parfum besteld.
2017 Sale Shop Zara
Op vorige shoplog SALE shopping zie je deze jas ook voorbij komen. Ja… ik wil zoooooo graag jeans jas met teddy bear. Ik heb al eentje maar de lengte is te kort. Op Pull & Bear zag ik hem maar helaas uitverkocht 🙁 Bij zara zag ik deze jas in de jongen afdeling. Ook helaas de grootste formaat is uitverkocht, ik bestelde hem voor jongen 11-12 jaar oud. Gelukkig past het wel, blij mee

2017 Sale Shop Zara
Hoodie met hartje patroontje. Dit is meisje hoodie en ik heb in de grootste format besteld.

2017 Sale Shop Zara
Al een tijdje wil ik zo graag Zara parfum maar ik heb geen tijd om naar Rotterdam te gaan. Vroeger heb ik een zara parfum maar die is al lang op. Toen ik op zara site parfum zag, besloot ik om te bestellen. Alleen jammer dat ik niet eerst kan ruiken.
ZARA FORGET ME NOT 30 ml – Citrus, Hout – Ceder, Groene appel, Bamboe, Roos.
ZARA WOMAN FRUITY EAU DE TOILETTE 30 ML – Bloemig, fruitig. – Grapefruit, roos, mandarijn, aalbes, groene noten, lelietje-van-dalen, jasmijn, amber, vanille, muskus, sandelhout.
ZARA WOMAN ORIENTAL EAU DE TOILETTE 30 ML – Kruidig, bloemig, muskus. – Bergamot, roos, fresia, jasmijn, vanille, muskus, patchouli, karamel.
ZARA WOMAN BLACK AMBER DUO

SALE SHOPPING MANGO

Bij Mango site heb ik maar drie kleding
2017 Sale Shop Mango
Weer een jas. Ja.. ik ben gek op jassen. Deze jeans jas is een jongen jas, precies zoals die mijn zoon heeft – SALE Shopping maar dan wel in grootte maat. De jas heeft capuchon

2017 Sale Shop Mango
Zomer jurkje in rode kleur met bloemen printje

2017 Sale Shop Mango
Jurkje met lange mouwen

Dat was het mijn sale shopping bestellingen. Zo leuk om in sale periode in te slaan. Hier word ik hebberig van en regelmatig bezoek ik nog steeds en in de winkelwagen doen maar toch niet bestellen 😀 (hoewel zo graag weer bestellen, kriebel)

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

nospons. Zelfbetaald

Share
Previous Post Next Post

You may also like