Follow:

Duifhuizen tassen & koffers – Kipling Silen crossbody tas marine stripy

Kipling Silen crossbody tas marine stripy
Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een nieuw tas uitzoeken om te reviewen. In deze blogpost laat ik jullie een leuk schouder tas zien en vertel ik je ook waarom ik juist voor deze tas heb gekozen.

Het is een kleine, stijlvolle schouder tas van het trendy merk Kipling met strepen stijl. Zoals je weet ben ik dol op strepen en ook zwart wit. Toen ik deze tas binnengekregen, ging ik meteen de tas op pad. Op die dag ging ik naar Ikea. Ook draag ik deze tas als ik naar supermarkt ga, tandarts, naar stad, naar stad en echt bijna naar overal dus. De tas compacte crossbody tas is licht van gewicht en heeft een chique waterafstotende afwerking. En het crossbody tas model vind ik heel erg handig en deze schouder tas heeft voldoende opbergruimte voor mijn spullen en door de ritssluitingen zit het veilig opgeborgen. Hij heeft een ideaal formaat en er is een sleutelkoord zodat je nooit naar je sleutelbos hoeft te graven. Het vaak aan de voorkant zijn er aparte pasvakken voor jouw alle kaarten zoals OV-chipkaart, klantkaarten en andere kaarten. Natuurlijk mag je gebruiken voor andere spullen zodat je snel Ook kunt je andere dagelijks benodigdheden in op te bergen. De verstelbare schouderband is erg handig voor je extra gemak om over je schouder of crossbody te dragen. Het zit erg lekker, hij zakt niet van je schouders af en je hebt je handen lekker vrij.

De eigenschappen van deze schoudertas zijn:
– Voorvak met ritssluiting
– Vijf creditcardvakken
– Twee hoofdvakken met ritssluiting
– Ritsvak
– Telefoonvak
– Pennenvak
– Sleutelhaak
– Achtervak met ritssluiting
– Verstelbare schouderband
– Kipling-aapje
– Zilverkleurige details

Hieronder laat ik jullie zien welke spullen verstop ik in deze compacte crossbbody tas. Maar wel elke keer wat andere spullen in, niet altijd dezelfde. Als ik van plan ben om outfit foto`s maken bijvoobeeld en gewoon hier in de buurt waar ik woon dan neem ik soms mijn DLSR camera. Het is een beetje krap maar het kan wel maar dan neem ik geen selfie stick.

Kipling Silen crossbody tas marine stripy
Aan de voorkant zie je propvol met alle spullen : lipbalm, lipstik, multifuntioneel creme, wenkbrouw potlood, haarklep, twee powerbanks, pen, handspray, parfum.

Kipling Silen crossbody tas marine stripy
In de tweede vak heb ik een selfie stick.

Kipling Silen crossbody tas marine stripy
De derde vak zie je portemone met daarin klantenkaarten, USB-kabel en fles water. Ook pakje drank voor mijn zoon en wat lekkers (niet op foto).

Kipling Silen crossbody tas marine stripy
De achtervak zie je tissue. Dat is altijd handig.

Kipling Silen crossbody tas marine stripyKipling Silen crossbody tas marine stripyKipling Silen crossbody tas marine stripyKipling Silen crossbody tas marine stripy
Door de strepen stijl is deze tas toch iets leuker. Echt ideaal tas om overal mee te nemen. Ik ben echt superblij met mijn nieuwe tas! Zoek je nog tas, zou ik zeggen, shop je in de webshop van Duifhuizen tassen en koffers want er is nog veel meer keus!

Wat vind jij van dit model en de print?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like