Follow:

EasyAcc 10.000 mAh Quick Charge 3.0 powerbank

powerbank
Onderweg of thuis zorg ik het wel dat de batterij in mijn smartphone altijd vol is. Als ik op de scherm de icoon van de batterij een halve leeg zie, zorg ik het al. Wat? Ik wil nog meer foto`s of filmpje maken en nog niet de foto`s bewerken en delen maar grrr de batterij gaat snel leeg. Dit is erg vervelend. Ik zorg dus altijd een powerbank te hebben zodat ik verder foto`s/film kan maken of WA of wat dan ook. Ik heb aantal powerbank maar dan in kleine capaciteit en dus die leeg ook snel gaat. Een paar dagen terug ontving ik een powerbank met maar lief 10.000 mAh Quick. Benieuwd? Vandaag blog ik hieronder. Lees je mee

powerbank
EasyAcc 10.000 mAh Quick Charge 3.0 powerbank zit in een boxje met daarin een powerbank, gebruiksaanwijzing en een USB-cable meegeleverd. De formaat van de powerbank is bijna hetzelfde groot net als smartphone die ik heb (Moto G5). Het gewicht is niet zo licht en niet zo zwaar (slecht 185gr). Naast als oplader kan je deze powerbank ook als zaklampje gebruiken maar bij mij niet zo snel aan de lampje. Maar tja ik gebruik dat ook niet zo veel dus ik vind het dat niet zo erg. Belangrijk voor mij is dat de powerbank snel de batterij in mij mobiel snel ingevuld worden. Deze powerbank kan tot 4x sneller de telefoon opgeladen worden dankzij Quick Charge 3.0 technologie.

powerbank
Ik ben heel erg blij mee want deze powerbank snel de batterij in mij smartphone vol opgeladen worden. Hier hoeft ik geen zorgen te maken. Met een powerbank kan je je elektronische apparaten overal en altijd worden opgeladen. Echt ideaal voor thuis of onderweg. EasyAcc 10.000 mAh Quick Charge 3.0 powerbank kan je op webshop mobisun bestellen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like