Follow:

EasyAcc 10.000 mAh Quick Charge 3.0 powerbank

powerbank
Onderweg of thuis zorg ik het wel dat de batterij in mijn smartphone altijd vol is. Als ik op de scherm de icoon van de batterij een halve leeg zie, zorg ik het al. Wat? Ik wil nog meer foto`s of filmpje maken en nog niet de foto`s bewerken en delen maar grrr de batterij gaat snel leeg. Dit is erg vervelend. Ik zorg dus altijd een powerbank te hebben zodat ik verder foto`s/film kan maken of WA of wat dan ook. Ik heb aantal powerbank maar dan in kleine capaciteit en dus die leeg ook snel gaat. Een paar dagen terug ontving ik een powerbank met maar lief 10.000 mAh Quick. Benieuwd? Vandaag blog ik hieronder. Lees je mee

powerbank
EasyAcc 10.000 mAh Quick Charge 3.0 powerbank zit in een boxje met daarin een powerbank, gebruiksaanwijzing en een USB-cable meegeleverd. De formaat van de powerbank is bijna hetzelfde groot net als smartphone die ik heb (Moto G5). Het gewicht is niet zo licht en niet zo zwaar (slecht 185gr). Naast als oplader kan je deze powerbank ook als zaklampje gebruiken maar bij mij niet zo snel aan de lampje. Maar tja ik gebruik dat ook niet zo veel dus ik vind het dat niet zo erg. Belangrijk voor mij is dat de powerbank snel de batterij in mij mobiel snel ingevuld worden. Deze powerbank kan tot 4x sneller de telefoon opgeladen worden dankzij Quick Charge 3.0 technologie.

powerbank
Ik ben heel erg blij mee want deze powerbank snel de batterij in mij smartphone vol opgeladen worden. Hier hoeft ik geen zorgen te maken. Met een powerbank kan je je elektronische apparaten overal en altijd worden opgeladen. Echt ideaal voor thuis of onderweg. EasyAcc 10.000 mAh Quick Charge 3.0 powerbank kan je op webshop mobisun bestellen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Marieke

  Ik heb er al een tijdje 1 liggen, maar eigenlijk nog nooit gebruikt! Moet ik toch maar eens standaard in mijn tas stoppen!
  Marieke´s last blog post ..Instagram 2017: van 120 naar 1200 volgers

  22 January 2018 at 00:08
 • Reply Tamara

  Ik heb ook altijd een powerbank mee maar ondanks me telefoon heel veel gebruik heb ik hem bijna nooit nodig. Heb een best sterke accu
  Tamara´s last blog post ..Cavitatie behandeling bij RoseMarie Instituut

  20 January 2018 at 11:24
 • Reply Marjolein Goedhardt

  Dat is inderdaad een musthave! En heel handigals je met lege telefoon strand!
  Marjolein Goedhardt´s last blog post ..Balen! Hier loop ik tegenaan als werkende, ambitieuze mama

  19 January 2018 at 15:56
 • Reply Eke

  Ik heb het al eerder genoemd, maar je reviews worden echt beter als je ook prijzen gaat noemen, dan klikken bezoekers veel sneller door. Wat je opdrachtgever ook wil neem ik aan.
  Eke´s last blog post ..Verlanglijstje voor mijn 34ste verjaardag

  19 January 2018 at 14:00
 • Reply Chantal

  Ik vind powerbanks echt heel handig! Ik kan op vakantie echt niet meer zonder.
  Chantal´s last blog post ..Shop NIKE now… With a lot of discount!

  19 January 2018 at 13:22
 • Reply Anouk

  Nooit spijt gehad van mijn powerbank, suoerhandog als je onderweg bent en je zonder stroom komt te zitten. Sommige telefoons zijn gewoon onbetrouwbaar als het aankomt op batterijduur en je kan niet altijd overal opladen.
  Anouk´s last blog post ..Ik ga lopen voor lyme!

  19 January 2018 at 00:50
 • Reply Sanne

  zalig als iets goed werkt. Alleen gebruik ik meestal de oplader van mijn auto, ook lekker handig.

  18 January 2018 at 20:55
 • Reply Eva van den Bergh

  Ik heb zelf ook een powerbank, echt superhandig! Wel ben ik ‘m op dit moment kwijt (oeps) en dat was wel onhandig, aangezien ik gisteren m’n telefoon was vergeten op te laden.
  Eva van den Bergh´s last blog post ..Stedentrip naar Rome, Milaan of Londen? Ik kwam achter deze tip om goedkoop te reizen

  18 January 2018 at 20:20
 • Reply nicole

  Fijn dat hij het zo goed doet. Ik ben nooit zo lang van huis, en heb daardoor dit probleem niet.
  nicole´s last blog post ..Code rood: maar wat moet je dan doen?

  18 January 2018 at 16:55
 • Reply Anja

  IK heb mijn powerbank aan mijn dochter gedoneerd, heb zelf een nieuwe telefoon dus batterij gaat echt lang mee.

  18 January 2018 at 16:20
 • Reply Sofie Katelijne

  De batterij van mijn iphone loopt leeg terwijl ik ernaar kijk,kan echt niet zonder dit apparaatje!
  Sofie Katelijne´s last blog post ..Mijn favoriete plekjes in Gent

  18 January 2018 at 15:47
 • Reply Mieke | mieksmind

  een powerbank is ideaal, ik heb er ook altijd eentje bij de hand, inclusief spiegeltje!
  Mieke | mieksmind´s last blog post ..Personal – Wat ik wil bereiken in 2018

  18 January 2018 at 14:27
 • Reply Jessica

  Super handig zijn die ! Wij hebben er twee in huis en vaak laden we onze telefoon daarmee op als we lekker op de bank zitten haha.

  18 January 2018 at 14:05
 • Reply Lotte

  Ik heb wel een powerbank ergens maar als je me nu zou vragen waar die is heb ik echt geen idee.Vind ze wel altijd handig om mee te nemen als ik weet dat ik lang weg ben en ik mijn mobiel veel ga gebruiken.
  Lotte´s last blog post ..Freeman Diamond Mineral rinse mask

  18 January 2018 at 12:22
 • Reply Irma ten Napel

  Ik heb geen powerbank maar eigenlijk lijkt het me best wel handig. Als je een dagje weg bent en maakt veel foto’s en filmpjes (en social media) gaat de batterij vrij snel leeg!
  Irma ten Napel´s last blog post ..Het tweedehandsje van… Marlies!

  18 January 2018 at 12:00
 • Reply Manon

  Ik heb een powerbank alleen ik gebruik het heel erg weinig eigenlijk
  Manon´s last blog post ..Winactie | Win een (mannen)overhemd t.w.v. €60,- + een aantal leuke overhemden op een rijtje

  18 January 2018 at 11:14
 • Reply Cassandra

  Ik kan echt niet zonder mijn powerbank haha, iPhones lopen best snel leeg vind ik
  Cassandra´s last blog post ..Week 2 – 2018

  18 January 2018 at 10:21
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge