Follow:

ECODENTA tandpasta met Kokosnoot en met Houtskool

Ecodenta
In dit artikel laat ik jullie kennis maken met tandpastamerk Ecodenta. Ecodenta is een natuurlijk product met een verbluffend resultaat. Ik testte twee variant Ecodenta tandpasta “Ecodenta TP Organic Anti-tandplak met Kokosnoot” en “Ecodenta TP Organic Anti-tandplak met Kokosnoot”. Zijn jullie ook benieuwd naar. Lees je verder

Ecodenta TP Organic Anti-tandplak met Kokosnoot 100ml €7,99

Eco dentaEco denta
Ecodenta TP Organic Anti-tandplak met Kokosnoot zit in een bruine doosje. De tandpasta zelf zit in een witte tube met daarop coconnut plaatje en tekst. Dit product bevat geen fluoride, het bevat wel natuurlijke kokosolie (om de tanden witter te maken) en zinkzout (om de bacteriën en tandplak te voorkomen) voor dagelijkse tandverzorging. Deze tandpasta zoals de naam ruikt naar kokos. Het is lekker geurtje voor tandpasta maar ik moet wel toch aanwennen. Ik heb zelf ooit geprobeerd met echte kokosolie/kokosboter als tandpasta. Naast ruikt naar kokosgeur, heeft deze tandpasta kokossmaak. Deze tandpasta helpt om de tanden witter te maken. Over witte tanden, zie ik nog niet verschil maar mijn tanden zien er wel schoon uit.

Ecodenta TP Extra Black Whitening met Houtskool 100ml €4,99

Eco dentaEco denta
In de zwarte doos zit Ecodenta TP Extra Black Whitening met Houtskool. De verpakking van de tandpasta is een zwarte tube met witte tekst erop, precies zoals de doosje. Wanneer ik de tandpasta open, ruikt lekker fris en warm naar pepermunt. Heerlijk! Love it. Deze tandpasta bevat 96% natuurlijke tandpasta zonder fluoride met houtskool en Teavigo. Teavigo is de werkzame stof van groene thee en vernietigt bacteriën die gaatjes kunnen veroorzaken. Deze tandpasta zorgt voor een wittere tanden en geeft een heerlijk fris gevoel. Worden mijn tanden witter? Het is niet echt super witte tanden maar ik zie dat mijn tanden een beetje wit zijn geworden, schoon en fris gevoel.

ECODENTA tandpasta

Eco denta
Ecodenta tandpasta vind ik erg fijn vooral tandpasta met Black Charcoal, omdat de tandpasta met black charcoal heeft fris en warm muntsmaak. Het hoort voor een tandpasta, vind ik. De tandpasta met kokosolie mis ik de fris munt smaak. Ecodenta tasdpasta is te verkrijgen bij de winkels of online Holland and barret, bol.com.

Ben je bekend met Ecodenta tandpasta?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Sabine

  Ik lees zo veel over zwarte (haha) tandpasta van met black charcoal. Dit zou ik wel eens willen proberen!

  Liefs, sabine
  Sabine´s last blog post ..Voor Féline

  06 March 2018 at 20:37
 • Reply Susan

  Jaaa, deze wil ik binnenkort ook even uitproberen! Vind het zo’n grappig idee en het schijnt inderdaad echt te werken! Wel jammer dat je geen voor- en nafoto’s hebt, haha…

  28 February 2018 at 21:31
 • Reply Manon

  Het lijkt mij wel heel gek om met zo een tandpasta te poetsen, de ecodenta vind ik wel vrij prijzig moet ik zeggen
  Manon´s last blog post ..Nieuw bij de Hema | Een foundation voor iedere teint

  28 February 2018 at 17:54
 • Reply Eva

  Ik heb al meer over deze producten gelezen, maar ik weet het niet. Het spreek me niet zo aan

  28 February 2018 at 15:39
 • Reply priscilla

  Dat houtskool lijkt mij zo raar op je tanden. Ik zelf kan alleen maar Sensodyne gebruiken helaas.
  priscilla´s last blog post ..BOSS The Scent For Her Parfum Edition

  28 February 2018 at 14:21
 • Reply Mieke | mieksmind

  ecodenta kende ik nog niet, tandpasta heb ik ook nog niet eerder geprobeerd met houtskool
  Mieke | mieksmind´s last blog post ..Therme Cleopatra’s Secrets Review

  28 February 2018 at 13:33
 • Reply Lodi

  dat houtskool heb ik wel vaker gehoord, lijkt me echt heel raar op je tanden. Ik ben toch ook echt van tandpasta met frisse smaak hoor,anders is het geen tandpasta haha

  28 February 2018 at 10:28
 • Reply Miriam

  Huh, whitening-tandpasta met houtskool?! Het klinkt gek, maar maakt wel nieuwsgierig 🙂 Al heb ik van mijn tandarts gehoord dat je beter geen whitening-tandpasta’s kunt gebruiken omdat ze je tanden op termijn juist minder wit maken…
  Miriam´s last blog post ..Dissociatieve Identiteitsstoornis: Als Je Meerdere Persoonlijkheden Hebt

  27 February 2018 at 20:45
 • Reply Monique

  Ik was vooral benieuwd naar de whitening tandpasta met houtskool. Ik wil hem zelf ook graag eens proberen!

  27 February 2018 at 19:51
 • Reply Grassiella

  Wat grappig die samenstellingen! Ik ben er zelf niet bekend mee.

  27 February 2018 at 19:15
 • Reply Ilona Izabella

  Ik ben niet bekend met dit merk, maar door jouw blog wel benieuwd geworden. Met name naar de Black Charcoal tandpasta. Ik vind inderdaad ook dat een muntsmaak bij tandpasta hoort. Ik denk dat ik die ook zou missen in de Kokospasta.
  Ilona Izabella´s last blog post ..Where to stay in Budapest: Marriott Hotel

  27 February 2018 at 17:12
 • Reply Rory

  Die Ecodenta met black charcoal lijkt mij een prima keuze. Ik gebruik normaal gesproken Paradontax en ik heb echt heel erg moeten wennen aan de smaak. Maar nu vind ik het prima. Ik zal eens aan mijn mondhygiëniste vragen wat zij vindt van deze tandpasta.
  Rory´s last blog post ..Een mobiele telefoon? Voor mijn kind? Vanaf welke leeftijd doe je dat eigenlijk?

  27 February 2018 at 13:08
 • Reply nicole

  Bij die eerste schrik ik wel een beetje van de prijs moet ik bekennen. Normaliter koop ik Sensodyne en dat vind ik ook al duur.
  nicole´s last blog post ..Hoe breng je de natuur binnen, als het buiten guur en koud is?

  27 February 2018 at 12:33
 • Reply Nienke

  Wat grappig! Lijkt me gek als je gaat poetsen zo zwart.
  Nienke´s last blog post ..Lush paascollectie 2018

  27 February 2018 at 12:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge