Follow:

ECODENTA tandpasta met Kokosnoot en met Houtskool

Ecodenta
In dit artikel laat ik jullie kennis maken met tandpastamerk Ecodenta. Ecodenta is een natuurlijk product met een verbluffend resultaat. Ik testte twee variant Ecodenta tandpasta “Ecodenta TP Organic Anti-tandplak met Kokosnoot” en “Ecodenta TP Organic Anti-tandplak met Kokosnoot”. Zijn jullie ook benieuwd naar. Lees je verder

Ecodenta TP Organic Anti-tandplak met Kokosnoot 100ml €7,99

Eco dentaEco denta
Ecodenta TP Organic Anti-tandplak met Kokosnoot zit in een bruine doosje. De tandpasta zelf zit in een witte tube met daarop coconnut plaatje en tekst. Dit product bevat geen fluoride, het bevat wel natuurlijke kokosolie (om de tanden witter te maken) en zinkzout (om de bacteriën en tandplak te voorkomen) voor dagelijkse tandverzorging. Deze tandpasta zoals de naam ruikt naar kokos. Het is lekker geurtje voor tandpasta maar ik moet wel toch aanwennen. Ik heb zelf ooit geprobeerd met echte kokosolie/kokosboter als tandpasta. Naast ruikt naar kokosgeur, heeft deze tandpasta kokossmaak. Deze tandpasta helpt om de tanden witter te maken. Over witte tanden, zie ik nog niet verschil maar mijn tanden zien er wel schoon uit.

Ecodenta TP Extra Black Whitening met Houtskool 100ml €4,99

Eco dentaEco denta
In de zwarte doos zit Ecodenta TP Extra Black Whitening met Houtskool. De verpakking van de tandpasta is een zwarte tube met witte tekst erop, precies zoals de doosje. Wanneer ik de tandpasta open, ruikt lekker fris en warm naar pepermunt. Heerlijk! Love it. Deze tandpasta bevat 96% natuurlijke tandpasta zonder fluoride met houtskool en Teavigo. Teavigo is de werkzame stof van groene thee en vernietigt bacteriën die gaatjes kunnen veroorzaken. Deze tandpasta zorgt voor een wittere tanden en geeft een heerlijk fris gevoel. Worden mijn tanden witter? Het is niet echt super witte tanden maar ik zie dat mijn tanden een beetje wit zijn geworden, schoon en fris gevoel.

ECODENTA tandpasta

Eco denta
Ecodenta tandpasta vind ik erg fijn vooral tandpasta met Black Charcoal, omdat de tandpasta met black charcoal heeft fris en warm muntsmaak. Het hoort voor een tandpasta, vind ik. De tandpasta met kokosolie mis ik de fris munt smaak. Ecodenta tasdpasta is te verkrijgen bij de winkels of online Holland and barret, bol.com.

Ben je bekend met Ecodenta tandpasta?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like