Follow:

Demak Up Expert

 photo 2014DemakUpExpert1a_zpse1937f21.jpg
Een tijdje terug ontving ik heel leuk perspakket van Demak’up. In dit pakketje zitten de nieuwe Demak Up lijn “Expert”. Deze nieuw reiningsproducten helpen bij het verwijderen van long lasting en waterproof make-up. En ik mocht ze deze producten testen. In de doos zitten er reinigingsdoekjes, watjes (grote en kleine) en de reinigingspads voor je ogen. Vandaag ga ik voor jullie reviewen.

 photo 2014DemakUpExpert1c_zpsa4403c09.jpg photo 2014DemakUpExpert1cc_zpsefa0aafe.jpg
De wattenschijfjes hebben fijn en zacht met honingraat structuur. Erg fijn! maar ik heb wel eens dat ze scheuren/los ofzo. De grootte is iets ook zacht maar iets steviger dan de kleine maat. Die is heel fijn om mijn gezicht schoon te maken.
 photo 2014DemakUpExpert1d_zps4063696b.jpg
Demak Up reiningsdoekjes hebben zacht doekjes met honingraat structuur doekjes. Ze zijn voor alle huidtypen en moeten waterproof make-up makkelijk van je gezicht af halen. Om mij make-up te verwijderen heb ik maar een doekje nodig. Het werkt prima en mijn huid voelt daarna lekker zacht aan. Deze reiningsdoekjes zijn ideaal om mee te nemen voor een weekje weg of onderweg. In de verpakking zitten er
 photo 2014DemakUpExpert1b_zps4296cd3b.jpg
Demak Up reinigingspads geschikt om waterproof make-up te verwijderen. De reiningspads hebben zacht structuur en genoeg nat om je je make-up te verwijderen. Een paar keren met de pad over oogleden is mijn make-up goed schoon. Alleen heb ik last van mijn ogen (altijd als ik mijn ogen schoon te maken). Ideaal voor om ze mee te nemen. Alleen de geurtje is te strek vind ik persoonlijk. In deze pad zitten er 30 reinigingspads.

 photo 2014DemakUpExpert1dd_zps65f242d2.jpg
Demak Up “Blue eyes” look namaken (niet gelukt/mooi genoeg want ik ben ziek 🙁 ) en daarna verwijder het ik met reinigspads.
 photo 2014DemakUpExpert1bb_zpsba1730c0.jpg

Deze nieuwe lijn van Demak’up “Expert” hebben ze honingraat structuur (de pads hebben streepjes patroon). Demak Up Expert reiningsdoekjes en reinigingspads bevatte geen paraben. Ik ben fan van de groot wattenschijfje en reinigingsdoekjes. De laatste vind ik namelijk ideaal om mee te nemen op vakantie.

Demak Up Expert producten zijn vanaf 1 juni in de winkels verkrijgbaar.

Share
Previous Post Next Post

You may also like