Follow:

Getagd “6 Fav. lipproducten”

Getagd '6 Fav. lipproducten' Gisteren las ik in my comment dat ik getagd ben door Suzieblue. Die tag gaat over 6 favoriete lipproducten. Eerlijk gezegd heb ik niet zo veel lipproducten (wel een paar) dus Ik weet het niet of Ik kan die producten als favoriete noemen.
Het is niet makkelijk om goede lipproducten te vinden voor mijn droge lippen. Ik heb een paar lipgloss en lipstick geprobeerd maar het bleeft mijn lippen droog. Maar sinds ik gelezen over goede lipproducten voor droge lippen op beautyblogs. Nu heb ik een paar goede lipproducten die myn droge lippen helpt.

Hiernaast zijn ze :

 1. Rosebud Salve
 2. Die is echt fijn voor myn droge lippen en helpt echt. Ik heb hem gekocht van een van members van Lushious Beauty Talk (Ik weet het niet meer haar naam). Het kost was €7 incl. verzendkosten.

 3. Biotherm lipgloss – Glossy Spalsh 422
 4. Het ruikt naar watermeloen, denk ik. Hij is fijn en de kleur is ook goed. Ik heb hem in aanbieding gekocht, kweet niet niet hoeveel kost die gloss.

 5. NYX Round lipstcik – Femme
 6. De kleur is peach, denk ik (iets orange maar niet te), het is past bij mijn kleur huid.

 7. Vaseline – Lip therapy with Aloe Vera
 8. Die is myn eerste hulp voor mijn droge lippen voordat ik Rosebud Salve heb. Hij is fijn.

 9. Tickledpinkscentsations – Lip Dew
 10. Het smeert goed en word mijn lippen zacht. Ik heb ze in Rose, Peace of Mind (ruikt naar mint, love it) en Au Naturel. Ik kreeg ze als free gifts als ik bij TPS bestelde.

 11. Smashbox – Footage
 12. De kleur is lichte orange maar als ie op m’n lippen eigenlijk gewoon transparant is.

Ik tag Sanne, Jennifer en Rosa

Liefs,

Share
Previous Post Next Post

You may also like