Follow:

Een maand later (oma thea….Djess bobo)

Untitled
Dear bloggie, Ik denk dat het al een maand is (hoop ik goed geteld 😀 ). En nu wil ik vertellen over Djess slaapgedrag. Een week geleden had ik afspraak met mevrouw om over Djess slaapgedrag. Ik kreeg advies van haar dat ik niet meer in de kamer zit te wachten tot Djess slaapt. En het ging in de avond niet zo best vooral eerste nacht want Djess moet weer aan nieuw systeem wennen. Overdag ging het goed, hier moet ik wel zingen dus met valse stem zing ik voor Djess buien zijn kamer Djess bobo…oooohhh Djess bobo kalau tidak bobo digigit nyamuk en ik hoorde Djess klets in eentje oma thea..opa dus ik zei verder enin Zenab (mijn moeder) en alle familie leden noemen en ik zing weer en toen hoorde ik niet meer want Djess sliep in eentje zonder mij in de buurt. Yay..!

In de avond zoals ik boven verteld. Dus wij doen gewoon net als supernany maar stiekem staat ik voor de deur en ik zing weer. Djess vindt mijn stem best mooi hi…hi….ja..serieus! blijkbaar valt Djess in eentje slapen dus betekent mijn stem best mooi hua…hua….grappig! Djess wordt wel nog steeds wakker maar ik zit niet meer in zijn kamer te wachten..buiten zijn kamer. De meeste ging het goed maar af en toe was beetje vervelend. Een ongeveer om half 1 of half 3 kruip Djess naar ons toe en verder slapen tot `s morgens. Wakker word ren Djess naar zijn kamer om alle kleine auto`s hallen en bij ons terug met vol auto in zijn handjes 😀 Wij vinden het niet erg dat Djess bij ons kruipen midden in de nacht want wij kunnen hem heerlijk zoenen. Heerlijk is dat! Wij willen dat Djess vanaf half acht tot half 2 of half 3 slapen zonder wakker te worden en dat is best redelijk goed.

Weekend wil Djess niet door mij nar bed brengen. Djess wil liever pappa doen want pappa zit daar te wachten. Ik ben best streng voor Djess als het nodig, dat moet het wel. Streng niet betekent geen liefde. Op 7 mei komt de mevrouw weer om verder te bespreken. Wij weten niet of moet nog veranderen. Maar wij denken dat niet zo nodig om te veranderen. Ik denk dat het goed zal komen dat Djess op een dag zonder ons in de buurt kan slapen. Zeker!

Share
Previous Post Next Post

You may also like