Follow:

Djess month nine & Fashion of the day

9 maanden al :wow:
Ja…vandaag is Djess 9 maanden geworden. Niet meer baby boy die alleen maar slapen, BV :baby: (nog steeds) en huilen. Djess kan nu overal kruipen, huilen, staan (nog niet in eentje), zeuren, rommel maken en natuurlijk lachen. De laatste die ik noem…echt leuk :huahua: Djess kan nu ook TV aan en uitzetten, alle knopjes drukken. Gisteren CD aan het draaien was en Djess draaide de volume naar hoge en…zelf geshroken en huilen….huaaa…….huuuuaaaa… En ik :hihi: maar gelijk paktje ik Djess want zijn gezicht zo angstig keken. Djess`s BV style nu zitten en staan, behalve Djess moe of slaperig dan kan wij samen liggen tijdens BV. En de derde tandje komt er aan ( de linkerkant ). En dus Djess heeft nu 3 tandjes.

Wat ik vind het lekker? klinkt misschien raar maar ik vindt het lekker om uit Djess mondje te ruiken. …..hmmm Lekker…. 😀
Ik zing altijd deze Indonesia kinderliedje, maar ik veranderd een paar de teks

Original :
Burung kakak tua : papegaai (De oude vogel)
hinggap di jendela (Baars op de raam)
Nenek sudah tua (Oma is al oud)
Giginya tinggal dua (Haar tanden maar twee)
tlek dung…tlek dung…2x tra la…la…burung kakak tua

Ik veranderd :
Burung kakak muda (De jonge vogel)
Tinggal di rumah kita (leef in ons huis)
Djess masih muda (Djess is nog jong)
Giginya sudah tiga (Zijn tandjes is al 3)
tlek dung…tlek dung…2x tra la…la…burung kakak muda


Om rustig fotos te maken, liet ik Canon dopje aan Djess geven. Lastig om Djess op foto te krijgen. Elke keer kruipen…moe van!
– Rompies & Broek Prenatal
– Legging Hema
– Gilet Oma (zelf gebreid)

Fijne dag allemaal!

Ps. Morgen gaat Djess naar CB

Share
Previous Post Next Post

You may also like