Follow:

Een mooi zaterdag!


Echt een mooi weer vandaag! Een mooi zaterdag he! Vanmorgen draag ik deze kleertjes die ik op woensdag heb gekocht (artikel hier). Boodschappen al gedaan, open huizen al bekeken, Djess en zijn pa slapen lekker :slaap: Dadelijk gaan wij richting myn schoonouders met de fiets maar eerst open huis hier in de buurt kijken.

Ik weet het niet of ik draag deze jurkje of toch met korte broek aan..hmm…altijd bij problemen kleren dragen…die…dat…of toch die…ah..andere dan hmmmm 😀 Zijn bij jullie ook zo?


Hierboven zie ik boos kijken omdat de batery van remote control leeg is 🙁 Irritant! Ik moet dus kopen en of extra erbij Baterry 23A 2V. Weten jullie waart deze baterry kan kopen/bestellen? (nog niks vinden via ebay)

Jurkje – H&M | Tanktop – Esprit | Armbandje – Zopinni – BedelSieraden.nl | Harmonica ketting – ebay | Oorbellen – gewonnen waar ik binnenkort over blog! | Catrice 270 It Blu My Mind!

Share
Previous Post Next Post

You may also like