Follow:

OOTD : Gepimpt coat

Untitled
Goede morgen! Parka/coat staat in my wishlist maar het is niet zo makkelijk om te vinden. Er is leuke coat/parka maar te lang voor mij. Graag wil ik boven de knie hebben. Als te lang dan zie ik niet meer hi..hi…of ik zie er korter uit. Mijn enige favoriete jas hier. Van mijn schoonzus kreeg ik deze coat van merk Beneton. Ze draagt niet meer. Omdat te lang is, maak ik hem iets kort 😉
Untitled
Wel best nog groot, vooral de mouwen (eerlijk hou ik niet zo van breed mouwen). Goed heb ik hem kort geknipt en met hand genaaid. Ik heb hem gepimpt (alleen de lengte). Toch fijn om extra coat te hebben 😉
 photo 2014janDhOOTD1bbbb_zps44ad45b2.jpg
Untitled
What i am wearing : Jeans : C&A | Blouse : H&M | Shoes : UGG | Coat : Beneton | Muts : Nobis (via headict.nl)

Share
Previous Post Next Post

You may also like