Follow:

Een van my planning

In het begint van nieuw jaar (precies op 1 jan 2011) ben van plan om Site voor Djess te maken. Ja … dit is een van my planning …soort P365, dus elke dag een foto/foto`s/filmpje/collage van Djess plaatsen in zijn website. Het lijkt mij leuk. Het hoop dat gaat lukken.

Eigenlijk kan ook op my site maken (sub-domain) maar ben bang dat er mis gaat. Ik vroeg aan de meneer/eigenaar van umup.nl (lees hier) of ik sub-domain voor Djess mocht maken maar de meneer heeft eigen planning…jammer/helaas dus (ben gewend met deze woord) bovendien vroeg ik aan hem op vekeerde tijd en was bezig met andere dingen dus kreeg dat antwoord….dus….ik thinking….thinking….

hmmmm…. toch ga ik via free blogsystem maken, meestal toch no limit he?!
Welke blogsystem raad je aan? Let me know please in de comment! en wat vinden jullie deze planning?

Share
Previous Post Next Post

You may also like