Follow:

Eliza Jones Laboratories – Super Booster Smooth Skin

2020-Eliza-Jones8a Een paar dagen testte ik deze beauty product. Vandaag blog ik hierover. Lees je mee.

2020-Eliza-Jones8aaa Het is altijd benieuwd om nieuw beauty producten uit te testen. Toen ik bij de action was, zie ik aantal beauty producten staan. Na een paar keren liet ik staan, toch wil ik een van skin producten uittesten. Dit product trok mij aandacht en de prijs kon ik hem niet laten dus in de winkelmandje. Eliza Jones Laboratories Super Booster Smooth Skin zit in een glas fles met pijpsysteem. Het product bevat 10% mandleic Acid en Hyaluronic Acid. De formule zorgt voor exfoliëren de huid, minimaliseer fijne lijntjes en rimpels.

Toen ik het product openmaakt, dacht ik dat olie voor gezicht. Het blijkt soort gel, denk aan aloe vera gel en ook de geur. De gel smeert makkelijk en trekt snel in. daarna smeer ik mijn huid met dag en nacht crème. Mijn huid voelt lekker zacht aan. Ik weet het niet of ik dit product weer ga kopen. Wel ben ik benieuwd naar andere beauty producten. Eliza Jones Laboratories – Super Booster Smooth Skin kocht ik bij de Action voor €2,99.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like