Follow:

Er is duivel

Een tijde terug vertelde dat ik heel blij ben toen wist het dat myn oude zus in facebook aangemeld om met mij contact te houden (wij sturen wij sms en elke week skype als ze bij myn ouders zijn). Maar nu word myn oude zus trauma om haar facebook in te loggen want er is duivel gebruik haar facebook. Vraag je misschien “Hoe kan dat gebeuren?” Best lang verhaal maar ik ga kort maken. Waarom noem ik die persoon duivel…want ze is echt gevaarlijk en en geschikt om duivel te noemen.

Een week ofzo voor bevallen van ons wondertje, opende ik my facebook (`s avond). Daar las ik enge woorden van myn oude zus. Ik werd geemotioneel door die woorden en reagerde gelijk. Ik kon niet goed en rustig denken. Dat kan niet midden in de nacht (Indonesia tijd) myn oude zus achter komputer in warnet (waroen internet/internet cafe). Ik was bedroefd, kwaad (gemengde gevoel) en gelijk belde ik myn moeder om te vragen wat is er aan de hand met myn oude zus waarom zo boos op mij. Ze (de duivel dus) wilde niet met mij zussen en gebruik naam van De God. ik zei “Gebruik niet God voor slechte gedraagd he?”. Myn lieve man keek mee naar myn oude zus facebook daar staan geen meer foto van haar maar wel porn foto`s. Myn lieve man…nee…dit is geen jouw zus… dit is zeker iemand anders.

Nieuwsgierig belde ik in de morgen weer myn moeder en myn moeder was bij myn oude zus om te vragen/weten. Ik belde gelijk myn oude zus. Myn oude zus is echt geschrokken, huilend, boos toen ze hoort wat gebeurd over haar in haar eigen facebook en over haar dochter. Die duivel fitna myn nichtje tot myn nichtje naar andere school verhuizen want die duivel rare dingen over myn nichtje op school. Echt scandaal die duivel…! He duivel gaat heel ver weg van myn familie.

Myn oude zus dacht dat haar beste vriendin haar facebook password weet en misbruik myn oude zus facebook om mij te bedriegen. Myn oude zus vroeg me om haar foto profiel en alle info`s verwijderen en dat heb ik gedaan. En veranderd haar password ook.

Nu via haar dochter`s facebook kan wel nog met me contact.

Share
Previous Post Next Post

You may also like