Follow:

Essence Winter kissed cheeks

 photo 2017EssenceWinter1a_zpskrc5yjup.jpg
Nog een make-up product die ik uit doorgeefbox eruit haalde, is een blush van het merk essence. Vandaag swatch ik voor jullie

 photo 2017EssenceWinter1aaaa_zpskou292kt.jpg
Deze blush kwam uit oude collectie Winter wonderful!. Ik zag al lang deze collectie in de winkel maar ik kocht geen enkele product uit deze collectie. Omdat de blush ziet er nog prima uit, net als nog nooit gebruik. De patroon ziet er nog mooi uit. Wel voor zekerheid heb ik hem zacht met alcohol schoongemaakt.

 photo 2017EssenceWinter1aaaaa_zpsn6kl4kc1.jpg
Zacht kleuren met weinig glans effect. Zo te zien semi matte blush maar op mijn wangen zien er mooi uit. Deze blush is al uit assortiment want Essence komt er snel andere collectie uit.

 photo 2017EssenceWinter1aaaaaa_zps3d4z2oas.jpg

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like