Follow:

Born pretty store – gradient painting nail brush

2017_Born_Pretty_Store1a
Gradient nail art met kwastje heb ik nog nooit gemaakt. Toen ik dit kwastje zag, bestelde ik hem omdat ik ben erg benieuwd naar. Het misschien kan ik snel gradient nail art gaan maken. Vandaag vertel ik mijn mening over deze Gradient kwastje. Lees je mee

2017_Born_Pretty_Store1aa
Gradient Painting Pen Drawing Brush Black Wooden Handle Manicure Nail Art Tool heeft half van de kwastje langer hanger. Normaal gebruik ik spons voor gradient nail art, alleen als met de spons worden je vingers vies. Dus ik dacht dat met deze kwastje het fijn zou zijn, zonder rommel van de nagellak naast je nagels. Maar het blijkt anders resultaat dan met spons werken. Ik denk dat ik hier nog veel oefeningen moet doen.

Hieronder aantal voorbeelden gradient nail art die ik heb gemaakt met deze Gradient Painting Pen Drawing Brush. Het resultaat vind ik best ok!
2017_Born_Pretty_Store1aaa

In deze filmpje heb ik andere trick gebruiken.

2017_Born_Pretty_Store1aaaa
Ik vind best wel handig nail tool. Het werkt fijn en mijn handen blijft goed schoon. Ik heb er zin in om nail art te maken met deze kwastje. Deze Gradient Painting Pen Drawing Brush kost $1.59 $2.62, bestel je op Born Pretty Store. Vergeet use deze code DYHK31 als je daar wat leuks ga bestellen.

Weten jullie andere tips en trick hoe ik deze gradient kwastje kan gebruiken?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Deb

  Als ik dit zo zie dan lijkt me een sponsje toch het handigst al worden je handen dan wel vies 😉 Handig dat je een aantal plastic nagels hebt om op te oefenen.
  Deb´s last blog post ..Get Beachproof with Hunkemöller en win 25 euro shoptegoed

  29 July 2017 at 20:58
 • Reply Jannike

  Wat handig zo’n kwastje! Ik vind het effect van de overgang wel leuk.
  Jannike´s last blog post ..De leukste vegetarische hotspots in Las Palmas

  23 July 2017 at 22:16
 • Reply Haydée

  Het is best een werkje om die overgang mooi te kunnen maken! Dan lijkt zo’n kwastje mij een goede hulp.

  22 July 2017 at 13:08
 • Reply nicole

  Zo wordt nagels lakken nog meer kunst zeg! Bijzonder dat er heuse kwastjes voor bestaan!
  nicole´s last blog post ..11 Natuurlijke vijanden van moeders

  21 July 2017 at 06:59
 • Reply Emmy van Meir

  Heb je ook info over de andere materialen?

  20 July 2017 at 19:46
 • Reply Emmy van Meir

  Ik deed dit vroeger dagelijks. Wat zou ik blij zijn geweest met dit juweeltje! Toch maar weer eens oppakken!

  20 July 2017 at 19:43
 • Reply Kayla

  Dit lijkt me een handig kwastje! Je kunt er mooie nail-art mee maken!
  Kayla´s last blog post ..Kaylies Beauty Question: Wat is jouw favoriete mascara op dit moment?

  20 July 2017 at 19:22
 • Reply Joanne

  Wat kun je daar mooie dingen mee maken!
  Joanne´s last blog post ..Outfit | Floral crop top

  20 July 2017 at 18:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge