Follow:

Born pretty store – gradient painting nail brush

2017_Born_Pretty_Store1a
Gradient nail art met kwastje heb ik nog nooit gemaakt. Toen ik dit kwastje zag, bestelde ik hem omdat ik ben erg benieuwd naar. Het misschien kan ik snel gradient nail art gaan maken. Vandaag vertel ik mijn mening over deze Gradient kwastje. Lees je mee

2017_Born_Pretty_Store1aa
Gradient Painting Pen Drawing Brush Black Wooden Handle Manicure Nail Art Tool heeft half van de kwastje langer hanger. Normaal gebruik ik spons voor gradient nail art, alleen als met de spons worden je vingers vies. Dus ik dacht dat met deze kwastje het fijn zou zijn, zonder rommel van de nagellak naast je nagels. Maar het blijkt anders resultaat dan met spons werken. Ik denk dat ik hier nog veel oefeningen moet doen.

Hieronder aantal voorbeelden gradient nail art die ik heb gemaakt met deze Gradient Painting Pen Drawing Brush. Het resultaat vind ik best ok!
2017_Born_Pretty_Store1aaa

In deze filmpje heb ik andere trick gebruiken.

2017_Born_Pretty_Store1aaaa
Ik vind best wel handig nail tool. Het werkt fijn en mijn handen blijft goed schoon. Ik heb er zin in om nail art te maken met deze kwastje. Deze Gradient Painting Pen Drawing Brush kost $1.59 $2.62, bestel je op Born Pretty Store. Vergeet use deze code DYHK31 als je daar wat leuks ga bestellen.

Weten jullie andere tips en trick hoe ik deze gradient kwastje kan gebruiken?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like