Follow:

Etos BB COMPACT CREAM

 photo 2014EtosBBCompactCream1a_zps77dd9a5e.jpg
Nieuwsbericht in mail las ik afgelopen dagen een nieuwsflits van Etos. Een stralende huid en egale teint, zonder een foundation te hoeven gebruiken? Zonder een foundation dat wil ik graag hebben. Navolging van de BB Cream introduceert Etos nu de BB Compact cream. Vandaag ga ik voor jullie meer hierover.
 photo 2014EtosBBCompactCream1abbbb_zps0ace48ca.jpg
De verpakking is simpel compact poeder in zilver kleurtje. De Etos BB Compact Cream die ik heb in de kleur Medium.
 photo 2014EtosBBCompactCream1aaa_zps7da5520c.jpg
Als je de compact openen zie je de BB Compact Cream en onderaan vind je een spons. Handig voor als je deze onderweg meeneemt en als je geen kwast bij de hand.

 photo 2014EtosBBCompactCream1aaaa_zps96fa0c52.jpg
De cream ziet er gewoon poeder uit want deze Etos BB Compact Cream is een combinatie van poeder en een zachte crème-foundation. De cream heeft een zijdezachte crèmestructuur met een luchtig poedereffect, waardoor je gemakkelijk een egale look creëert.
 photo 2014EtosBBCompactCream1abbb_zpsfd355e08.jpg
De cream brengt makkelijk aan. Ik vind met kwastje fijner en dekt beter dan met spons. De cream is geurloos en dat vind ik prima/beter. De cream die ik heb in medium kleur en het is iets lichter dan mijn huidkleur (zomer huidkleur) maar dan zie je niet veel verschil van en ik vind het prima kleurtje. De cream geeft mooi egale en hier heb ik geen meer een foundation of poeder nodig. Je kunt gelijk blush, bronzer aanbrengen dan ben je klaar.

 photo 2014EtosBBCompactCream1b_zps54463b27.jpg
Hieronder heb ik een foundation aangebracht (die ook van etos – blogpost terug lezen)
 photo 2014EtosBBCompactCream1bb_zpsc483d477.jpg
Etos BB Compact Cream vind ik heel fijn want ik heb geen foudation nodig meer. Ik vind persoonlijk too much als ik foundation toevoegen. Deze cream zou ik aanschaffen als deze op is.

Er zijn vier verschillende kleuren BB Compact cream.

Etos BB Compact cream is vanaf 14 april verkrijgbaar voor slechts € 6.99 Te koop bij Etos

Share
Previous Post Next Post

You may also like