Follow:

Unboxing Blisso shoplog

2020-Blisso-Shoplog9a

Het is lange tijd dat ik geen shoplog artikel op mij site, wel op vlog. Toch wil ik vandaag aan jullie laten zien wat ik heb gekocht op de webshop Blisso. Kijk je mee2020-Blisso-Shoplog9aa Ik heb niet zo veel neon kleuren nagellak en toen zag ik deze twee Sally Hansen Gel Neon in kleur 052 Electri-lime: een groen neon tint. En 053 Miami Ice: felle blauw neon kleur. Als ze droog zijn ze matte effect, die moet ik hebben. Op de nagels heb je drie vier lagen nodig. Mijn ervaring is het echt zo dat je meerdere lagen nodig bij de meeste neon nagellak. Voor subtiele kleur gebruik altijd witte nagellak als basis, zodat de neon kleur komt goed te zien en subtiele effect krijgt. 2020-Blisso-Shoplog9aaa Voor nail art gebruik ik regelmatig zwarte nagellak. Daarom bestelde ik Bourjois. Ik dacht dat de kleur pikzwart. Het blijkt zwart met heel subtiele shimmer. 2020-Blisso-Shoplog9aaaa 2020-Blisso-Shoplog9b Highligter had ik vroeger best wel veel genoeg maar al lang weggeven of weggooien (te oud). Tijdens rondsnuffelen op de webshop, viel mijn ogen op deze Loreal x Karl Lagerfeld highlighter want ik er is spiegeltje in, dat is de eerste reden. Ik vind het handig als zo`n verpakking met spiegeltje. De tweede reden is van de bekende modeontwerper (ik wil parfum van hem hebben). De derde reden is twee kleuren in een verpakking. Op mijn hand is de pigmentatie is goed. Het blend goed en een hele mooi subtiele highligter. 2020-Blisso-Shoplog9bb 2020-Blisso-Shoplog9c 2020-Blisso-Shoplog9cc De volgende aankopen is een compact poeder Maybelline Fit me Matte+Poreless. Ik heb niet goed opgelet tijdens bestellen want ik zie geen spiegeltje toen ik bij de hand heb. Maar toen ik de onderste gedeelte openmaakte, zie ik er spiegeltje en spons. Opgelucht en Yes, zei ik fluister. Ik heb deze nog niet getest. Ik ben benieuwd. Ik hoop niet wit op mijn gezicht maar wel transparant. 2020-Blisso-Shoplog9d 2020-Blisso-Shoplog9dd De laatste product die ik bestelde is een eyeliner in de potlood vormpje. Ik heb vloeibaar eyeliner maar potlood waterproof eyeliner heb ik nog niet dus vandaar dat ik dit product bestelde. Maybelline TattooLiner 900 Deep Onyx. Hij is echt zacht en toen ik op mijn hand tekende, breek de potlood. OMG! Wat jammer. Gelukkig heb ik puntslipper dus ik kan hem weer gebruiken. De eyeliner is echt zacht en creamy daardoor trekt de lijntje makkelijk. Wel wacht een paar seconden zodat de eyeliner goed blijft zitten. En tja hoor is hij waterproof. Met water schoonmaken moet je goed boenen, tja logisch want hij is waterproof, maar met make-up remover kan je makkelijk de eyeliner schoon te maken, gelukkig. 2020-Blisso-Shoplog9a Ik ben blij met alle producten. Heb je ook wat beauty producten gekocht/besteld? Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like