Follow:

Facial Sheet Mask With Charcoal & Sea Salt Extract

Facial sheet Mask
In me time ga ik onder andere mijn gezicht verwennen. In deze blogpost ga ik een Facial Sheet Mask With Charcoal & Sea Salt Extract bloggen. Lees je mee

Facial sheet Mask
Aan de achterkant van de sachet vind je de ingrediënten en wat informatie. Meestal na het gebruik hoeft je het niet je gezicht af te spoelen maar bij deze wel. Dat is wel anders dat ik gewend bent met facial sheet mask. Alle eerst moet je je gezicht goed grondig te reinigen voor het gebruik van het masker. De vochtigheid van het masker is goed genoeg en nog over in de sachet. Het formaat is prima voor mij gezicht en het voelt erg fris en koud aan op mijn huid. Dat vind ik heerlijk. Na 10 tot 15 minuten laten inwerken, verwijder ik het masker en masseer ik het resterende serum in de huid en daarna spoel ik mijn lauw warm water. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en de poriën ziener niet meer zo grove uit.

Facial sheet Mask
Facial Sheet Mask With Charcoal & Sea Salt Extract geef ik een half yay omdat ik niet gewend ben, na het gebruik van dit masker dat ik daarna mijn gezicht moet afspoelen. Mijn huid voelt lekker zacht aan en de poriën onzichtbaar maar daarna graag snel de dagcrème/nachtcrème aanbrengen. Ik kocht dit masker bij de Action, prijs weet ik niet meer. Ik denk rond ongeveer €1

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like