Follow:

L’Oréal – Glam Beige Healthy Glow Foundation – Light and medium dark

2017_Loreal_Glam_Beige1aa
Voor in de zomer laat ik de dikke of dekkende foundation in de kast. Soms draag ik alleen dagcreme of heel klein beetje foundation. Maar nu kan ik gewoon foundation dragen want de nieuwe L’Oréal zomerproducten “Glam Beige Healthy Glow Foundation” is een luchtige foundation. Vandaag blog ik twee tinten “Light and medium dark”. Benieuwd naar? Gauw lees je verder

2017_Loreal_Glam_Beige1aaa
L’Oréal Glam Beige Healthy Glow Foundation zit in een tubetje met gouden accenten. De verpakking ziet er luxe uit. Door een handige applicator kun je de foundation zo gemakkelijk de juiste hoeveelheid doseren. De foundation heeft een vrij dun structuur maar niet te waterig. Dit product bevat camelia olie, lotus olie en argan olie
voor een comfortabel gevoel en hydratatie, de hele dag lang.

2017_Loreal_Glam_Beige1aaaa2017_Loreal_Glam_Beige1aaaaaa
De L’Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation is een lichtgewicht foundation met bloemenoliën (camelia olie, lotus olie en argan olie) die zorgt voor een comfortabel gevoel en hydratatie en een instant healthy glow. Wat ik mij opvalt, de foundation heeft een aangename geur maar gelukkig ruik ik niet meer toen ik de foundation over mijn gezicht bracht. Het zit er dus een beetje parfumachtig in. Hoewel de foundation vrij dun van structuur is, dekt het prima. Met spons/beautyblender, kwastje of vinger breng je de foundation gemakkelijk aan. De foundation geeft geen echt glans of echt glow zoals de naam van het product maar het geeft voor een semi matte en een frisse healthy finishing. Op de foto heb ik een kant met lichte tint en de andere kant de medium tint. Maar ik kan ze met andere donkere foundation mengen.

2017_Loreal_Glam_Beige1aaaaa
Voor een frisse healthy glow in de zomer is deze foundation een echt blijvertje want de L’Oréal Paris Glam Beige liquid foundation heeft een lichtgewicht foundation. Er zijn twee tinten beschikbaar bij drogisterijen

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Susan | susanblogt.nl

  Hahah met mijn witte gezicht ben ik sowieso ‘light’ hahaha.
  Susan | susanblogt.nl´s last blog post ..OUTFIT: ‘CHILL & PIZZA’ OP DE TILBURGSE KERMIS

  06 August 2017 at 21:02
 • Reply Nicole

  Ze hebben een erg mooi effect! Mooie producten!
  Nicole´s last blog post ..Anastasia Beverly Hills Brow Definer in Soft Brown

  05 August 2017 at 22:14
 • Reply Neeltje | Thoughts in Style

  Wat een fijne review! Wel jammer dat ze maar twee tinten hebben…
  Neeltje | Thoughts in Style´s last blog post ..Let’s Make A Colorful Pom Pom Garland | Summer Inspired DIY

  04 August 2017 at 20:17
 • Reply Deb

  Lijken me fijne foundations. Medium vind ik je het mooiste staan. Wel jammer dat er maar 2 tinten beschikbaar zijn. Hopelijk gaan ze nog uitbreiden.
  Deb´s last blog post ..OGX Fight Fallout Niacin3 & Caffeine shampoo en conditioner

  03 August 2017 at 22:50
 • Reply Sonja

  Ondanks dat ik dacht dat de light bij jou een Geisha effect zou geven, ben ik echt verrast! Het is net dat beetje meer! Heel mooi!

  03 August 2017 at 21:08
 • Reply Louella

  Dit soort producten zijn zo fijn om ‘toch wat op te hebben’ goede review!!

  03 August 2017 at 20:21
 • Reply Kayla

  Ik heb deze Healthy Glow Foundation ook in de lichte variant. Momenteel gebruik ik hem dagelijks in combinatie met een andere foundation, ik vind hem erg fijn!
  Kayla´s last blog post ..Nieuwe look!

  03 August 2017 at 18:51
 • Reply Maaike

  Goede review en interessant! Ik gebruik het zelf bijna nooit, maar moet eens een goede aanschaffen een keer.
  Maaike´s last blog post ..Eens en nooit meer: liften van Amsterdam naar Barcelona

  03 August 2017 at 18:19
 • Reply Marielle

  Je hebt echt hele mooie foto’s gemaakt voor dit artikel! Hele fijne review ook 🙂

  03 August 2017 at 12:12
 • Reply Laura | I scream beauty

  Wat een mooi resultaat! Zo te zien doet dit product goed zijn werk!

  03 August 2017 at 10:14
 • Reply Beau Bewust

  Je hebt inderdaad een frisse glow door de foundation. Mooi!

  03 August 2017 at 10:03
 • Reply Helena

  Ooh waww, deze kende ik nog niet, wat een mooi resultaat! Die ga ik ook eens proberen :o!
  Helena´s last blog post ..UITGETEST: waarom je dit Lidl product NU in huis moet halen!

  03 August 2017 at 10:03
 • Reply Helena

  Ooh waww, deze kende ik nog niet, wat een mooi resultaat! Die ga ik ook eens proberen :o!
  Helena´s last blog post ..UITGETEST: waarom je dit Lidl product NU in huis moet halen!

  03 August 2017 at 10:03
 • Reply Daniëlle

  Wat een mooi effect heeft de foundation.

  03 August 2017 at 08:40
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge