Follow:

L’Oréal – Glam Beige Healthy Glow Foundation – Light and medium dark

2017_Loreal_Glam_Beige1aa
Voor in de zomer laat ik de dikke of dekkende foundation in de kast. Soms draag ik alleen dagcreme of heel klein beetje foundation. Maar nu kan ik gewoon foundation dragen want de nieuwe L’Oréal zomerproducten “Glam Beige Healthy Glow Foundation” is een luchtige foundation. Vandaag blog ik twee tinten “Light and medium dark”. Benieuwd naar? Gauw lees je verder

2017_Loreal_Glam_Beige1aaa
L’Oréal Glam Beige Healthy Glow Foundation zit in een tubetje met gouden accenten. De verpakking ziet er luxe uit. Door een handige applicator kun je de foundation zo gemakkelijk de juiste hoeveelheid doseren. De foundation heeft een vrij dun structuur maar niet te waterig. Dit product bevat camelia olie, lotus olie en argan olie
voor een comfortabel gevoel en hydratatie, de hele dag lang.

2017_Loreal_Glam_Beige1aaaa2017_Loreal_Glam_Beige1aaaaaa
De L’Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation is een lichtgewicht foundation met bloemenoliën (camelia olie, lotus olie en argan olie) die zorgt voor een comfortabel gevoel en hydratatie en een instant healthy glow. Wat ik mij opvalt, de foundation heeft een aangename geur maar gelukkig ruik ik niet meer toen ik de foundation over mijn gezicht bracht. Het zit er dus een beetje parfumachtig in. Hoewel de foundation vrij dun van structuur is, dekt het prima. Met spons/beautyblender, kwastje of vinger breng je de foundation gemakkelijk aan. De foundation geeft geen echt glans of echt glow zoals de naam van het product maar het geeft voor een semi matte en een frisse healthy finishing. Op de foto heb ik een kant met lichte tint en de andere kant de medium tint. Maar ik kan ze met andere donkere foundation mengen.

2017_Loreal_Glam_Beige1aaaaa
Voor een frisse healthy glow in de zomer is deze foundation een echt blijvertje want de L’Oréal Paris Glam Beige liquid foundation heeft een lichtgewicht foundation. Er zijn twee tinten beschikbaar bij drogisterijen

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like