Follow:

Familie : Ibu #2weken

Eer gisteren is precies mijn moeder hier in Nederland. Tot nu toe is ze nog geen heimwee om snel terug naar huis. Eerste week hebben wij prachtig dagen gehad. De zon scheen en Djess was vrij en we konden heerlijk fietsen elke dag en gewoon op gras gezeten. Mijn moeder vindt het leuk om hier te fietsen en bovendien is heerlijk licht fiets zei ze. De wind is valt mee dus mijn moeder kan nog tegen de koude wind (ik niet). Eten is geen probleem als maar geen varken. Wij eten geen varken vlees.
1-5 may 2013
– Bebek voeren – Dutje samen – boodschappen – in het natuur heerlijk gezeten – in ons tuin lekker buiten zitten en spelen

Djess heeft geen probleem omgaan met Enin want vanaf in mijn buik heeft Djess haar stem al gehoord en als ik mijn familie bel, laat ik hun stem naar Djess horen (zonder earphone dus). Mijn moeder masseer Djess zacht elke ochtend en ze slaapt lekker samen met Djess, ook boek lezen, douchen, ontbijt. Mijn moeder doet dat met plezier.

6-12 may 2013
– Heerlijk om te zien – lekker gemasseerd – samen – op foto samen (niet zo vaak om eerlijk te zijn) – bij mijn schoonmoeder – met Abby
Untitled
Tweede weken is helaas het weer niet leuk en Djess moet weer naar school. Maar dat is geen probleem met mijn moeder, alleen mag het weer toch beetje vrolijk he! Het is toch fijn om heerlijk buiten in ons tuin te zitten en lekker picknicken in eigen tuin.

Share
Previous Post Next Post

You may also like