Follow:

Myn 2de verjaardagcadeaus zijn al binnen ;)

Alle eerste wil ik jullie bedanken op my vorige blogpost. Ik ben opgelucht en gelukkig dat ik niet fout/verkeerd heb gedaan. Want ik dacht dat ik fout heb gedaan (myn slechte eigenschap he!). Ik snap het wel hoor als jullie geen genoeg tijd (en toch probeer tijd te hebben). Bedank ik jullie daarvoor. Ik dwing jullie niet om op elke blogposten een reactie achter te laten. Natuurlijk bepalen jullie zelf welke post die jullie zelf willen reageren en feel free to do that. Thank you for your time!

Vanmiddag kwamen onze kennis voor my verjaardag want morgen kunnen ze niet komen. En dus kreeg ik vanmiddag myn 2de verjaardag cadeaus 😉 (foto`s komen nog, na my dag). Ik heb wel de cadeaus geopend en ze zijn : gerookte paling en parfume Celine Dion Sensual. Ik ben gek op vis en gerookte vis zoals zalm, paling en toen Wahyu gisteren mij belde, vroeg hij wat ik voor my verjaardag wil. Ik zei Paling maar dan graag zelf openen (niet kant te klaar) want ik vind het lekkerder als zelf die velletjes openen. Hmmmmm lekker! Ik kan echt van genineten :yumie: . Bedankt voor cadeaus Thom en Wahyu.

Nu ga ik naar Ushi kijken 😀

Fijne avond allemaal

Share
Previous Post Next Post

You may also like