Follow:

Familie : Myn ouders hebben Djess`s foto`s

Vorige maand heb 3 amplopje naar myn ouders in Yogya gestuurd met daarin een paar foto`s van Djess. En gisteren belde ik myn ibu of ze die foto`s al ontvangen en ze hebben de foto`s ontvangen :yay: . Myn moeder is zo blij dat haar kleine zoon die ver weg van haar ziet er gezond uit, mooi en goed gegroeid en trots op mij dat ik goed voor Djess zorg 😀 met moedermelk en ook liefde van myn schoonfamilie. En toen kwam myn zwager langs en zei tegen myn moeder…Bu mag ik die foto`s ff menemen? Dan nam myn zwanger die foto`s mee om te laten zien aan zijn collega en zijn vrouw (myn oude zus) want myn oude zus een paar weken niet naar myn moeders langs vanwege drukke tijd, Hun kinderen wel Puput en Sahrul.

1ste amplopje met een paar foto`s heb ik helaas niet op foto gezet en dus nu vergeten welke foto`s heb ik gestuurd en wij zijn van plan om weer een paar Djess`s foto`s toe te sturen maar eerst moet afgdruk worden.
Hieronder foto`s die heb gestuurd…klik voor grote foto bekijken

Ik heb zin in om de foto`s weer te sturen. :yes: want alleen via de foto`s myn familie kan Djess zien (voor lopig nog niet Djess in echt knuffelen)…..Hopelijk zo snel mogelijk

Oja..heb weer email van myn jonge zusje (of misschien niet myn zusje) ontvangen met dezelfde bericht.

Share
Previous Post Next Post

You may also like