Follow:

Eindelijk … Djess fotoalbum 2013 (half jaartje)

Hoi…! Eindelijk schijnt de zon en wij hebben op zondag heerlijk in de natuur gewandeld (artikel) en eindelijk ben ik klaar Djess`s foto album van 2013. Mij planning maakte ik voor heel jaar 2013 maar het lukte helaas niet want ik heb best veel foto`s gemaakt en eerlijk kan ik niet kiezen. Dus besloten om maar half jaartje boekje (jan – juni) te maken. En gelukkig voordat Djess jarig is de boek binnengekomen. Hoewel een paar keren gecontroleerd zitten een paar foto`s hetzelfde (eigen fout door de pagina weer en weer te veranderen/verplaatsen). Verder ben ik tevreden met het boekje. Ik ga weer half jaartje verder van 2013 maken. Ik ga een paar bladzijden even showen.

Untitled
Ik heb foto album boek laten maken via Pixum. (Dit artikel is helaas niet gesponsord door Pixum. Was het maar zo’n feestje 😉 het zou leuk zijn .)
UntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like