Follow:

Familie : Stap 2 “Papieren binnen”

Maandag belde ik mijn oude zus om te vragen of de papieren al aangekomen. Mijn zwanger nam de telefoon op en hij zei dat de papieren zijn al binnen en nu aan het lezen en naar Djess`s foto`s aan het te kijken. Jap..ik stuur een paar foto`s van Djess maar dan Djess was nog jong. Mijn moeder zei..(nu is bij mijn oude zus).hei..Djess ziet er nog klein uit. Natuurlijk want de foto`s zijn een paar maanden oud. Ik ben vergeten om de nieuwe foto`s van Djess af te drukken. Anders kan ik ze samen met de papieren sturen. Maar goed…Goed nieuws is dat de papieren binnen.
Untitled
Vandaag belde ik weer mijn oude zus en mijn moeder is nu nog in mijn oude zus`s huis want haar zoon wilt graag Enin ook bij hun thuis zijn zodat Sahrul als klaar met school kan gelijk eten/lunch 😉 Oja…mijn oude zus vertelde over de ticket want om visa te regelen moet mijn moeder een ticket reserveren. Eigenlijk is best raar want visa is toch nog niet op paspoort en nog niet geregeld maar ticket moet eerst gereserveerd worden. Toch valt de prijzen van de ticket Garuda en KLM best tegen. Wij gaan hier de prijs kijken en wat verschil. In Indonesia kopen veel duurder dan hier. Hmmmmm welke de beste en fijne manier moeten wij eerst uitzoeken…hier reserveren/kopen of daar reserveren/kopen. Allen voor reserveren misschien kan daar doen dan als visa klaar …de ticket kopen hier. Alleen is het geldig uitgeprinte ticket in Indonesia Airport dan is de vraag van ons. We zijn bang dat het lastig zou zijn bij duane in Indonesia/Jakarta/Yogyakarta over de uitgeprinte ticket. Wij weten het niet over dit. Hhhmmmmm moet informatie zoeken.

Share
Previous Post Next Post

You may also like