Follow:

Ik word gek (gila) van!

Gisterenavond toen ik op bed lag, vloog de woorden door myn hoofd hoe zal ik de titel verzinnen? Sommige van jullie weten misschien niet dat ik heel slecht in de talen. En dus lees je niet goeie titel of mij schrijfstijl rommelig vooral de grammatica, denk(zeker) ik. En gisterenavond las ik in my mail en comment over my slechte Nederlands…dat is toevallig want ik ben van plan een artikel over schrijven.

Alle eerste wil ik jullie vertellen dat ik alle talen haat, zelf mijn moeder taal (Indonesische bahasa en ook sundanese taal/West java en ook Java taal). ALLE TALEN haat ik. Ik heb geen talent in de talen. Ik ben echt super jaloers aan mensen die in de talen kunnen leren. wOOw…Waarom ik niet 🙁 soms vraag ik me af…waarom zo veel talen? Waarom niet een taal op aarde. Dat is toch makkelijk vooral voor mij 😀 Vaak vraag ik ook aan God “Waarom heb ik geen talent vooral in de talen?” Als ik dat heb, zou ik graag gedichtje schrijven, in de communicatie studeren, liedje/verhaal schrijven of zo. Het lijkt mij leuk maar helaas pinda kaas heb ik geen talent..ik kan niet mooie zinnen maken, mooi titel bedenken. En vaak haat ik mezelf..kijk als ik de talen goed kan leren/beheersen. Ik zou graag wereldreis maken bijv.

En als ik my artikel teruglezen (niet alle artikels), las ik rare zinnen. Daar zijn er behoorlijk spelfouten..ik schaam me! Wat bedoelde dat..wat raar zinnen zeg! maar ik veranderde niet want ik heb geen tijd (niet goed excuus he). Of als de zinnen veranderd dat het moet allemaal veranderen..dat kost tijd.

Ik schrijf in my site in de Nederlandse taal. De bedoeling is om mijn Nederlandse taal verder te leren maar blijkbaar mijn niveau gaat niet omhoog. In my gevoel blijft op dezelfde lijn …….Ik haat mezelf…Toen ik nog op school om Nederlandse taal te leren, hier in Nederland …elke dag als ik terug naar huis ging…vaak heb ik gehuild en voordat mijn natte ogen dicht, zei ik altijd tegen mijn man “Waaroooooooooooom heb ik geen talent in de talen? en ik zei tegen mijn man..ik wil terug naar mijn moeder of naar de God…ik wil niet meer op aarde” en zoals altijd roep ik altijd mijn moeder “Ibu….ik kan niet meer…ik word gek van…ik wil terug. Mijn man vond het niet leuk om dat te horen en met geduld troste mij mijn man altijd, gelukkig, anders ben ik niet meer bestaan. soms/vaak kon ik niet slapen of wilde niet naar school omdat mijn Nederlandse taal niet goed…niet goed……

Daarom lezen jullie soms mijn eigen taal (Indonesië) omdat ik zat ben met Nederlandse taal. Ik word gek van! Ik denk jullie ook…gek op mij Nederlandse taal en dit artikel lees. Maar ik wil even er uit. Ik wil niet my hoofd ontplof :kwaad: Misschien denken jullie dat ik kinderachtig ben…ja..dat ben ik…typisch Dhini. :kwaad: :kwaad: grrrr op mezelf, baal mezelf

Ik ga toch misschien beter met mij eigen taal schrijven..don`t worry als jullie willen lezen. Onder de titel kunnen jullie vertaald klikken. Maar als ik product die ik moet reviewen, doe ik my best in de Nederlandse taal.

Misschien vragen jullie..waarom ga je niet verder Nederlandse taal leren? Ik heb hierboven probeer uit te leggen. Ik heb geen talent in de talent als ik doorleren…ik word stres/depressie en gek

Ik hoop dat jullie niet gek worden door mij rommelige zinnen. Ik droom dat ik heel goed in de talen schrijven, spreken, luisteren. Het lijkt mij ontzettend leuk maar helaas deze droom niet zou uitkomen want ik heb geen talent.

Share
Previous Post Next Post

You may also like