Follow:

Familie : stap 6 “Visum binnen”

In het weekend belde ik mijn oude zus en ze vertelde mij dat visum al binnen. Haar man heeft visum naar consulaat Belanda in Surabaya zelf opgehaald. Gelukkig hoefde mijn moeder mee te gaan. Ik heb de visum zelf ook al gezien en ja staat daar 90 dagen vanaf 28 april – 11 augustus 2013. Neee…niet tot augustus – tot eind july zal mijn moeder hier bij ons bezoeken/logeren. Dus vanaf 28 april mag mijn moeder hier ons komen bezoeken. Nu gaan wij naar volgende stap “ticket kopen”. Wij zoeken niet alleen de mooie prijs maar ook mooie vliegtijden en niet zo veel overstappen als het mogelijk is. Maar meestal wel overstappen ..1 keertje overstappen is genoeg. Soms moet laaaaaaaang wachten tot naar volgende vliegtijd. Het is toch niet zo makkelijk vliegtijden uitkiezen. Wij weten nog niet welke maskapai ga mijn moeder vliegen KLM, Garuda of Malaysia arlines. Garuda lijkt mij makkelijker vanaf Yogyakarta of Solo maar wel best prijzig. KLM moet mijn moeder vliegt eerst met Garuda naar Jakarta dan overstappen (hier hou ik zelf niet van – bleh!). Nou …wij gaan verder uitzoeken. In dit geval zijn wij blij met alles dat succes goed geregeld.

Op naar volgende stap!
Untitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like