Follow:

Vroeger en nu #2

Hi…! Eerste deel. Vandaag wil ik schrijven wat ik vroeger deed en tot mijn handen niet zo mooi meer. Mijn oude zus doet dit nog nooit daarom heeft ze mooi handen. Dus doe je dit niet he! Hieronder kan je zien wat ik bedoel. Alle vingers zijn niet zo mooi..echt niet! Spijtig dat ik vroeger dat deed.


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jfF15kUS4ks[/youtube]
De filmpje wat ik vroeger deed. Resultaat zie foto hierboven, dus nog eens zeggen..doe je dit niet.

Vroeger toen ik (nog klein) in Indonesië woonde) : om 20.00 uur moest ik naar bed want ik moest naar school, behalve weekend mocht ik van mijn moeder beetje laat naar bed. Nu : om 22.30 of 23.00 ik vind dit tijd erg laat naar bed, maar als ik vroeg naar bed ga, kan ik slapen. Raar!

Vroeger toen ik (nog klein) in Indonesië woonde) : ik heb mijn haren in mijn benen en arm gekscheren want ik wilde lange haren op dat gebied hebben. Ik zat toen nog op basisschool.Nu : nooit. Ik ben blij dat ik dit door doe en superblij dat de haren worden niet lang.

Vroeger toen ik (nog klein) in Indonesië woonde) : Ik gebruikte geen body lotion. Nu : ik kan niet meer zonder

Vroeger toen ik (nog klein) in Indonesië woonde) : Ik gebruikte geen body lotion, parfum, dagcrème, make-up etc. Nu : ik kan niet meer zonder, make-up kan ik wel zonder.

Vroeger toen ik (nog jong dan nu) in Indonesië woonde) : Ik droeg dubbel onderbroek omdat ik mager was . Nu : een is voldoende.

Share
Previous Post Next Post

You may also like