Follow:

Fashion : Caca ook mee!

Caca is nintje. Djess noemt nijntje altijd caca…ik weet het niet…elke keer weer en graag wilde Djess deze keer caca meenemen. Een klein caca die oma heeft gebreid (artikel).

Hoewel niet fotogeniek voor camera en speciaal fashion stylist en bovendien ga ik niet voor trends mee, wil ik toch mij outfit showen :blush: Nieuw blouse die ik een paar weken bij H&M heb gekocht. De blouse is maat M (geen andere maten) en met kleine haartjes printen op de blouse. Ik vind het dat leuk, vandaar heb ik die gekocht.
Untitled
Untitled
Untitled
Broek : C&A | Leer Jas : Sluis Leder | Blouse : H&M | Schoenen : UGG (altijd dragen in de koud weer, ik heb altijd koude voeten) | Handschoenen : Zeeman | Fiets : gekregen van oude buurman | Tas : Bumba (Djess – Sint cadeau
Djess – Broek : Name it | Schoenen & Jas : Zara | Muts : Prenatal | Handschoenen : Takko | Nijntje : oma heeft gebreid (artikel)

Share
Previous Post Next Post

You may also like