Follow:

Win : warmonbikes handschoenen van Wobs (voor kids)

 photo 2016Wobs1aaaaaa_zpsgb4pugup.jpg
Vandaag heb ik heb een leuk winactie voor u en voor uw kind. Namelijk WOBS fietshandschoenen voor kinderen. Deze heerlijk zacht handschoenen is erg ideaal tijdens fietsen naar school of als lekker in de natuur rond wil fietsen, zeker nu het weer al zo veel kouder is geworden. Mijn zoon zei: ‘oja…die handschoenen! Net als die handschoenen voor mama fiets’. Hij weet het dat ik zelf deze heerlijk zacht handschoenen al heb en dat ik daar erg blij mee ben. Met deze Warmonbikes handschoenen van WOBS ben je helemaal klaar voor de winter. Lees dus snel hoe kan je meedoen om kinderWOBS te winnen!

Hieronder zie je een aantal leuke kinderWOBS met print of zonder print. Dus er is voor iedereen wat wils. Er zijn ook nog andere kleuren beschikbaar, deze kunt u op de site van WOBS bekijken. In samenwerken met webshop warmonbikes.com mag ik een paar leuke WOBS fietshandschoenen voor kinderen weggeven.
 photo 2016WinWOBSkids_zps1xxrnukw.jpg

WIN – GESLOTEN

Wat moet je doen?
– Laat een reactie hieronder dat je mee doet
– Like Wobs facebook
– Volg bloglovin dhini.nl

Extra kans
– Like dhini.nl facebook

Deze winactie loopt tot 13 november en de winnaar krijg persoonlijk berichtje.

Succes!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit winactie is samenwerking met webshop warmonbikes.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Claudia Diependaal

  Hoi hoi, mij lijken ze ook perfect om de rolstoel te besturen. Ik weet niet tot welke maat ze gaan maar het zou wel handig zijn zeg. Nu duimen.

  09 November 2016 at 09:14
 • Reply Willianne

  Deze zou ik graag willen winnen voor mijn zoon. Hij heeft een super hekel aan sjaals mutsen en wanten vanaf dat hij een jaar of 1 is. Vind het al jaren vreselijk om hem zo door het koude weer te zien lopen en fietsen. Hij vind het heel rot om te dragen. Dit zal dus top oplossing zijn!

  Heb alle stappen gedaan.

  06 November 2016 at 20:55
  • Reply Willianne

   Bij deze reactie is mijn email goed:)

   06 November 2016 at 20:56
 • Reply Grete Karina

  Ideaal voor dochterlief, die zelfs met wanten aan nog klaagt over steenkoude handen op de fiets naar school!
  Ik like Wobs facebook
  Ik volg bloglovin dhini.nl
  En ik like dhini.nl Facebook
  Fijn weekend en groeten.

  05 November 2016 at 10:40
 • Reply Eve allijn

  Allemaal gedaan! Wat een heerlijk warme actie 🙂

  04 November 2016 at 21:30
 • Reply Fleur Veldkamp

  Ik doe heeeeeel graag mee! Mijn dochter moppert elke dag op de fiets dat ze zulke koude handen heeft, maar vergeet altijd haar handschoenen mee te nemen (of is er eentje kwijt)

  04 November 2016 at 13:14
 • Reply Anita H.

  Superhandig. De versie voor volwassenen had ik al voorbij zien komen, deze nog niet. Ik doe mee.

  03 November 2016 at 23:17
 • Reply Jolein koolske

  Wooow dat is handig !!!! Ik waag dolgraag een kansje voor mijn dochters ?

  02 November 2016 at 07:23
 • Reply Anita te Gussinklo

  Wat handig zeg, ideaal.
  Ik loot graag mee, want ik heb altijd koude handen.
  Volg je op Bloglovin & Facebook (Wobs nu ook)

  30 October 2016 at 20:39
 • Reply Nathalia Nyeland

  Wat een leuke product,in doe mee

  30 October 2016 at 10:58
 • Reply Adelaide Balk

  Lijkt me super handy voor Jonathan. Denk namelijk dat hij de blauwe of de groene met sterren helemaal geweldig gaat vinden. Zo komt hij met warme handjes aan op school.

  30 October 2016 at 10:20
 • Reply Marian

  Wat leuk zijn ze! Ik zag ze laatst al ergens voorbij komen en dacht nog dat is wel handig en lekker warm voor mijn zoontje. Een paar winnen zou helemaal top zijn, de groene met sterren vindt hij het mooist.

  29 October 2016 at 13:03
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge