Follow:

Fashion friday : 3x Esprit sweatshirts/hoodie outfits

Esprit outfit
Naast beauty producten en handige gadgets, ik ben dol op leuke kleding. En zo leuk om allerlei kleding te bekijken op de webshops. Vandaag deel ik drie sweatshirts outfits met je die ik met items van Esprit samengesteld. Benieuwd? Kijk je mee

Het weer is voor mij nog steeds koud en naast trui draag lekker comfortabel en casual kleren aan. Op webshops heb ik veel leuke kleren gezien en besloten om een outfits samen te stellen. Dit keer heb ik voor sweateshirt/hoodie kleren gekozen. Lekker compy.

Outfit #1

Esprit Outfit
De eerste outfit is lekker casual. Een hele leuke hoodie met bloemenborduursel en capuchon. En combineer ik met een joggingbroek, rode strippen sjaal en sneakers. Een lange jas een en vergeet niet de schouder tas. Ik vind de outfits is helemaal klaar.

Outfit #2

Esprit Outfit
De tweede outfit is een sweatshirt met kat printjes. In combinatie met jeans, sneaker en lange bomberjack met capuchon (dit staat in mij wishlist) vind ik de outfit is heel erg leuk en klaar. Voor deze outfit heb ik ook een tasje en sjaal erbij.

Outfit #3

Esprit Outfit
De derde outfit heb ik weer voor een hoodie gekozen. Dit keer rood strip hoodie met capuchon en steekzakje aan voorkant. Helemaal mij ding. Ik combineer met jeans, een soort UGG laarzen, sjaal en tasje. Voor de jas heb ik een korte jas gekozen. Dit jas is trend op dit moment.

Alle outfits zijn toch wel vrij simpele en casual outfits. En alle drie outfitszou ik wel zelf dragen. Echt mijn stijl. Het is wel toch niet makkelijk om outfits samen te stellen want er zijn superleuk kleding op webshop van Esprit maar het is zo leuk om te doen. Welke outfit zou jij het liefst dragen?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel is samenwerken. a href=”https://dhini.nl/site/disclaimer/” target=”_blank”>disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like