Follow:

Fashion friday : Boyfriend jeans

boyfriend jeans
Recent ontvang een pakketje met daarin Fashion items namelijk Boyfriend Jeans en een Sweater. Een tijdje geleden zocht ik een boyfriend jeans en vandaag laat ik jullie boyfriend jeans outfit zien. Benieuwd waarom ik een boyfriend jeans graag heb? Lees dan snel verder…


boyfriend jeans
Deze boyfriend jeans heeft een licht wassing blauw kleur. Hier en daar zijn er kleine scheuren die geeft wat extra stoer geven. Ik draag deze boyfriend jeans in maat M en zonder riem aan. Het is een beetje wijd als je zonder riem maar niet vervelend of zakken als je hem draag. Het kan nog draagbaar dus met riem of zonder. De jeans is niet zo dik daardoor draagt zich prettig. Deze stoere boyfriend jeans zit lekker en heeft knoopsluiting met een rits- en heeft zakjes aan de voorkant en achterkant. Handig! Ja… Ik vind het erg handig als broek er zakjes aan de voorkant en achterkant.

boyfriend jeans
Ik combineer met een sweater. Deze sweater is in maat M en grijze kleur. Geen poes pas maar toch fashionable door de statement mouwen. Ik heb met opzet de laatste tijd maat M gekozen omdat ik graag niet zo strak kleren aan. Ik vind de maat M prima en ik heb niet verkeerd gekozen. Gelukkig heb de boyfriend jeans in maar M besteld, anders te klein (meestal maat S). De trui zit er lekker en comfortabel. De materiaal van de sweater is fijn, niet te dik en niet te dun. Het kan gedragen in dit seizoen zoals nu, niet te warm en niet te koud. En bovendien ben ik niet zo dol op de wind en deze sweater is perfect voor mij. En met de stoere boyfriend jeans is mij look klaar. Ready to go!

Maar je kunt ook natuurlijk combineren met andere bovenkleding zoals tanktop, tshirt of bloouse en leuk jasje. Je kunt combineren naar je eigen outfit stijl. In dit geval ben ik heel erg blij mij met mijn nieuw kleding. Ben je op zoek naar boyfriend jeans? Shop je ze op de webshop comegetfashhion

Veel shopplezier

boyfriend jeans
boyfriend jeansboyfriend jeans

WEARING : Boyfriend jeans ( ComeGetFashion ) | Tas – Kipling ( Duifhuizen ) | Sandaal – Xsensible

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like