Follow:

Fashion friday : 4x t`shirts Action Nederland

fashion friday
Bij de Action koop ik meestal andere dingen zoals beauty, leuke dingen die eigenlijk niet nodig. Maar tja de prijs zijn zo verleiden. Deze keer ga ik vier t`s shirt die ik een tijdje geleden had gekocht. Kijk je mee

fashion fridayfashion friday
Sinds Action winkel ook in wijkcentrum ligt, gaan wij regelmatig komen. Toen ik bij de Action weer was geweest, zag ik t`shirt met erg leuke prijsje. Er waren drie kleuren en patroontjes maar helaas maar deze twee, een in M maat (de blauwe met zilver veren patroontje en een maat L met vogels patroontje. Die maat L is eigenlijk iets te groot maar je kan hem dragen als een schouder laagje doen. Maar dat doe ik niet. En eigenlijk die soort kort mouwen ben ik niet zo dol op maar de stof van t`shirt is fijn. Vandaar dat ik ze had gekocht en voor de prijs liet ik ze niet liggen.

fashion fridayfashion friday
De volgende maand waren wij weer naar de Action en ik zag deze twee t`shirts met hetzelfde prijs. Er waren drie kleuren, alleen de andere geen mijn maat meer dus ik nam deze maar en beide maat M. Love de lengte van de mouwen. Mijn smoesje is niet alleen door de lage prijs maar omdat ik t`shirt met korte mouwen nog niet zo veel heb. En ook heb ik nog niet zo veel iets leuk gevonden qua kleding bij de Action. Maar deze wel. Misschien moet echt rustig aan kijken zodat ik de goede kleding bij de Action kan vinden. In dit geval heb ik er zin in om weer naar de Action te gaan 😀 Ik kocht deze t`shirt bij de Action. Als ik goed herinner, kost meer dan 2 euro.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Bianca

  Ohh wat een leuke t-shirts, vooral die laatste vind ik echt super x

  09 September 2018 at 18:26
 • Reply Balou

  Ik kom ook vaak bij de Action, we hebben er 4 hier in Tilburg! Leuk dat panterprint shirtje?

  08 September 2018 at 19:09
 • Reply Neeltje | Thoughts in Style

  Leuke shirts allemaal! Ik kijk eigenlijk nooit naar de kleding bij Action, maar ziet er leuk uit 🙂

  08 September 2018 at 18:41
 • Reply Yousra Yasmine

  Ah wat een leuke shirts! Ik ga ze zeker onthouden!

  08 September 2018 at 11:12
 • Reply bychristiana

  Die met de blaadjes is leuk, en zo lekker goedkoop ook! Andre kocht laatst voor de eerste keer shirts bij Primark, super gaaf en die blijven dus ontzettend mooi in de was. Daar waren we echt aangenaam verrast door.
  bychristiana´s last blog post ..Review Treaclemoon Creamy showermousse & bodylotion

  08 September 2018 at 08:23
 • Reply Ingrid

  Ik ben benieuwd hoe de t shirts zich houden na het wassen. Gaat het model eruit of worden ze pillig?

  08 September 2018 at 08:20
 • Reply nicole orriens

  Werkelijk geen geld zeg! En ze staan je nog leuk ook. Ik vind de eerste afbeelding in je post zo bijzonder trouwens. Mooi gedaan!

  08 September 2018 at 07:34
 • Reply Deb

  Wat een leuke shirts en zo lekker goedkoop. Ik kan me voorstellen dat je ze niet kon laten liggen. Mooie foto’s ook van jou, je staat er super mooi op.
  Deb´s last blog post ..Review & swatches: ORLY The New Neutral, herfst collectie 2018

  07 September 2018 at 08:52
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge