Follow:

Fashion friday : 4x t`shirts Action Nederland

fashion friday
Bij de Action koop ik meestal andere dingen zoals beauty, leuke dingen die eigenlijk niet nodig. Maar tja de prijs zijn zo verleiden. Deze keer ga ik vier t`s shirt die ik een tijdje geleden had gekocht. Kijk je mee

fashion fridayfashion friday
Sinds Action winkel ook in wijkcentrum ligt, gaan wij regelmatig komen. Toen ik bij de Action weer was geweest, zag ik t`shirt met erg leuke prijsje. Er waren drie kleuren en patroontjes maar helaas maar deze twee, een in M maat (de blauwe met zilver veren patroontje en een maat L met vogels patroontje. Die maat L is eigenlijk iets te groot maar je kan hem dragen als een schouder laagje doen. Maar dat doe ik niet. En eigenlijk die soort kort mouwen ben ik niet zo dol op maar de stof van t`shirt is fijn. Vandaar dat ik ze had gekocht en voor de prijs liet ik ze niet liggen.

fashion fridayfashion friday
De volgende maand waren wij weer naar de Action en ik zag deze twee t`shirts met hetzelfde prijs. Er waren drie kleuren, alleen de andere geen mijn maat meer dus ik nam deze maar en beide maat M. Love de lengte van de mouwen. Mijn smoesje is niet alleen door de lage prijs maar omdat ik t`shirt met korte mouwen nog niet zo veel heb. En ook heb ik nog niet zo veel iets leuk gevonden qua kleding bij de Action. Maar deze wel. Misschien moet echt rustig aan kijken zodat ik de goede kleding bij de Action kan vinden. In dit geval heb ik er zin in om weer naar de Action te gaan 😀 Ik kocht deze t`shirt bij de Action. Als ik goed herinner, kost meer dan 2 euro.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like