Follow:

Kruidvat Skin Science Daily Defense

Kruidvat Daily Defense
Kruidvat komt met Skin Science Daily Defense. Deze lijn beschermt je huid niet alleen tegen lichtvervuiling, maar ook tegen schadelijke invloeden uit het milieu zoals fijnstof en schadelijke gassen. Ik zit vaak achter mijn laptop en ook smartphone dus deze lijn lijkt fijn voor mij. Benieuwd? Lees je me

Kruidvat Daily Defense
Kruidvat Skin Science Daily Defense lijn heeft hetzelfde verpakking en geseald met plastic. Daily Defense beschermt je huid niet alleen tegen lichtvervuiling, maar ook tegen schadelijke invloeden uit het milieu zoals fijnstof en schadelijke gassen. De producten van Skin Science Daily Defense zijn zorgvuldig samengesteld. Skin Science Daily Defense beschermt, ontgift en hydrateert intens. En dat dankzij de beste ingrediënten:

Citystem® pakt door milieuvervuiling veroorzaakte huidproblemen aan. De natuurlijke actieve stof bouwt een beschermend schild op. Het schild beschermt je huid, versterkt de huidbarrière tegen vochtverlies en voorkomt rimpels.
Dynamic Radical Control Complex beschermt je huid overdag tegen de schadelijke effecten van infraroodstraling en uv-licht. ’s Nachts helpt het complex het huideigen anti-oxidatieve vermogen te herstellen en de huid te regenereren.
Blue Light Protection Technology beschermt je huid tegen digitale veroudering veroorzaakt door blootstelling aan de radicalen die voortkomen uit het blauwe licht van computers, smartphones en tablets. De waardevolle cacaozaadpeptiden zorgen voor een betere weerstand tegen oxidatieve stress veroorzaakt door blauw licht.

Kruidvat Skin Science Daily Defense Anti Pollution SPF20 Day Cream € 5.49 ( 50ml. )

Kruidvat Daily DefenseKruidvat Daily Defense
Kruidvat Skin Science Daily Defense Anti Pollution SPF20 Day Cream zit in een licht blauw plastic verpakking. Deze dagcrème helpt zichtbare en onzichtbare schade aan je huid als gevolg van luchtvervuiling en licht tegengaan. Ook bevat het SPF 20, waardoor je al beschermd ben tegen UV straling door de zon, wel zit een beetje parfum in. Dankzij pompsysteem doseer je de crème het gemakkelijk. De crème ruikt lekker en heeft fijne textuur (niet dik en niet dun) daardoor smeert het makkelijk en trekt snel in en plakt niet.

Kruidvat Skin Science Daily Defense Detoxifying Night Cream € 5.49 ( 50ml. )

Kruidvat Daily DefenseKruidvat Daily Defense
Kruidvat Skin Science Daily Defense Detoxifying Night Cream zit in hetzelfde verpakking, alleen bij deze heeft donker blauwe dop. De nachtcrème helpt je huid ontgiften en herstelt de zichtbare en onzichtbare schade als gevolg van milieu-invloeden die ze overdag heeft opgelopen. Ook heeft deze verpakking een handig pompsysteem. De creme is iets dikker dan dagcrème maar het smeert zo lekker uit. Net als de dagcrème ruikt hij lekker, trekt snel in en geen plakkerig gevoel.

Kruidvat Skin Science Daily Defense Advanced Protection Face mist € 5.49 ( 75ml. )

Kruidvat Daily DefenseKruidvat Daily Defense
Kruidvat Skin Science Daily Defense Face mis beschermt je huid tegen vervuiling én schadelijk licht. Deze Face mis kun je een aantal keer overdag op je gezicht en hals sprayen zodat je beschermt tegen het blauwe licht van je computer of telefoon. Ook is de face mist geschikt voor over je make-up, dagcrème en of nachtcrème. Het ruikt aangenaam en het spray fijn.

Kruidvat Skin Science Daily Defense Clay Mask € 5.49 ( 4x8ml. )

Kruidvat Daily DefenseKruidvat Daily Defense
Kruidvat Skin Science Daily Defense Clay Mask zit in een half bal (een cupje) verpakking. Handig voor een keer gebruik maar toch niet handig als er over is, zonde. Wel makkelijk om overal mee te nemen. Dit masker bevat groene thee, van nature rijk aan antioxidanten, helpt vrije radicalen neutraliseren. Het masker heeft een grijze kleur, gelachtig maar een heerlijke zelf-verwarmende masker. Het masker is een beetje lauwwarm, niet superwarm dus. Het voelt fijn aan en door de warmte worden de poriën openen en diepreinigt. Na tien minuten spoel het af met lauw warm water. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk schoon en zacht en glad aan.

Kruidvat Skin Science Daily Defense

Kruidvat Daily Defense
Kruidvat Skin Science Daily Defense lijn vind ik het een hele fijn en prettige lijn. En wat nog fijn is dat deze lijn heel goed betaalbaar is, slechts €5,49 per stuk. Ze zijn te koop bij de Kruidvat.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like