Follow:

Fashion friday : Backpack

Backpack
Nooit genoeg om tas te hebben, vind ik zelf dan. En Backpack is voor mij een musthave. Voor fashion friday artikel laat ik vandaag aan jullie twee backpack zien .

Backpack
Ik ben zwak voor backpak en als ik die ziet, wil ik hem hebben. Rugzak vind ik erg handig om te hebben vooral voor je als onderweg is bijvoorbeeld naar school, wandelen, vakantie. Ik neem vaak rugzak mee als ik op vakantie of gewoon wandelen in de natuur of naar het centrum. Misschien ziet er niet zo fashionable maar ik vind hem zo handig. mijn handen zijn lekker vrij, ook geen last van schouder. Er zijn veel varianten backpack op webshop bagageonline en eerlijk word ik hebberig van en het is moeilijk om uit te kiezen. Toch besloot ik een fjallraven backpack kiezen. een waterafstotende rugzak. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar maar ik kies de zwarte kleur met een rood schouderriem. Aan de voorkant is er een kleine vak aan de voorkant, handig voor kleine spulletjes. In twee zijvakken zijn er insteekvakken die je voor kleinere spullen kunt worden opgeborgen. Dat zijn handig, kan je voor waterfles of paraplu in doen bijvoorbeeld.

Backpack
De rugtas heeft een ruime opening en het is afgesloten door middel van een stevige rits. De tas bevat een uitneembaar matje, schouderriemen en handvatten voor optimaal draaggemak. Deze rugzak is geschikt voor A4 formaat en ideaal voor naar school, een dag weg of voor naar het werk.

Backpack
Voor mijn zoon heb ik een erg leuke rugzak in vorm van Tractor. Deze Pick & Pack Fun Rugzak Blue Tractor heeft een kleine formaat maar wel ruimte genoeg voor lunch en drinken.

Backpack
De rugzak ziet er erg leuk uit en erg leuk voor de kleine kinderen. Met een rits kan je de rugzak sluiten. De wielen achterkant zijn vakje die je klein spullen kwijt kunt. Erg handig! Er is verstelbare schouderbanden zodat je de rugzak vast kunt maken.

Backpack
Beide rugzak vind ik erg handig en erg leuk. De Fjallraven is een ideaal voor naar school, dagjes weg. De tractor rugzak is ook erg leuk. Zoek je nog schooltassen? kan je shoppen op Bagageonline.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like