Follow:

Olixar 3 in 1 Universele Clip Camera Lens

 photo 2015MobilefunNL1aaaaa_zpsicjwdsgy.jpg
Tegenwoordig maakt je foto`s met smartphone. Altijd bij de hand, niet zwaar en snel kan plaatsen op sociaal media`s. Om je foto`s met smartphone extra effect te geven, is er een handig gadgets namelijk camera clips lens 3 in 1 van merk Olixar.


 photo 2015MobilefunNL1a_zps8gdok2hv.jpg
Olixar 3 in 1 camera clips lens zit in leuke doosje. Daarin zit 3 lens o.a. Fisheye, groothoek en macro, 1 clips en 1 microfiber tasje.

 photo 2015MobilefunNL1aa_zpswnh8ljn4.jpg
De achterkant van de doos staat informatie

 photo 2015MobilefunNL1aaaa_zpssynysfvi.jpg
Macro en groothoek lens vast bij elkaar. Maar je kunt ze los maken. Draait ze zoals de klok wij volg de wijze klok om ze los te krijgen. De eerste lukt het naar ik kan ze helaas niet meer los te krijgen. De Fisheye lens en Macro & groothoek lens heeft eigen deksels zodat de lens niet vies worden als ze niet gebruiken.

 photo 2015MobilefunNL1aaa_zps2aknnzuq.jpg
Wat vind ik super handig van deze gadget is dat je gewoon op je smartphone met clips gebruiken. De lens draait op de clips. Het goed vast en kan je gelijk aan de slag. Simpel, snel en super handig ook. Deze universal 3 in 1 camera clips lens is geschikt voor tablet, alle smarpthones o.a. samsung galaxy 6

 photo 2015MobilefunNL1aaaaaa_zpsecezmq4n.jpg

 photo 2015MobilefunNL1aaaaaaa_zpsmt7nb3cu.jpg

Goede morgen. #djessvhvideo #djessvhaugust2015 #djessvh2015

Een video die is geplaatst door Dhini ?? dhini.nl (@dhini.nl) op


Hierboven zijn de foto`s en filmpje die ik heb gemaakt met deze universele gadget camera clips lens.

Echt aanrader en perfect om prachtige foto’s te maken. Zoals jullie weten, ben gek op foto`s te maken dus deze echt awesome gadget. Ideaal voor Instagram, Camera +, Hipstamatic en nog veel meer apps.

Deze universal smartphone gadget is geschikt voor o.a. tablet, iPhone, Huawei (mijne Huawei Ascend P7), HTC, Sony, Samsung en nog veel meer merken. Deze universele 3 in 1 camera clips lens is €20,99 nu voor maar €17,99. Je kunt hem op mobilefun.nl aanschaffen en ook veel leuke accesories o.a. hoesje voor je samsung galaxy 6

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like