Follow:

Fashion friday : Basic

Untitled
Buiten foto`s maken is onmogelijk met nat weer en nog koud ook nog. Liever buiten, alleen heb ik moeite met alle spullen om te dragen zoals statief, remote controle maar tja als resultaat van de foto`s mooi dat is wel waard 😀
Ik draag deze basic sweatshirt aan die ik in de sale webshop Pull & Bear besteld. Heerlijk zo`n prijs €3,99 dan wil ik wel een paar in andere kleuren, alleen helaas niet zo veel meer kleur en maten meer. Gelukkig heb ik deze wel gescoord in maat S. Voor dit weer wel nog te koud voor mij om dit te dragen vooral als ik boven achter PC zitten..brrr maar in woonkamer is wel geen probleem. Om niet saai te zien, draag ik sjaal aan. Ik heb last van koude nek dus binnen moet ik wel sjaal aan. De sjaal heb ik al een tijdje in mij bezit. Die van pieces


UntitledUntitledUntitled
Wearing : Sweatshirt – Pull & Bear | Broek – Lidl | Sjaal – Pieces (sans-online.nl)

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like