Follow:

Fashion : 3x outfits met hoge laarzen

outfit123

Hoi…hoi…! Vorige week was koud weer maar de zon scheen. Heerlijk vind ik dat. Maar deze week is regendagen. Nee….niet leuk weertje. Het leuk is als slecht weer is, kijken en rond te snuffelen op de webshop. Ik heb op de Omoda webshop aan het rond te snuffelen en ze hebben nu niet alleen schoenen maar ook kleding. Tijdens kijken en kijken op de webshop, bedacht mij om outfits te maken. Het lijkt mij erg leuk dus bij deze blogpost laat ik jullie 3x outfits met hoge laarzen zien. Kijk je meeOUTFIT 1

Outfit1bb Voor deze koude weer kies ik gebreide lange jurk met lange mouwen. Ik combineer deze jurk met een hoge laarzen, legging met leopard patroon. Ik zag deze mantel en de kleur vind ik mooi, zachte paarse kleur, bijpassende sjaal en een zwarte schouder tas (wat leuk is dat lange hengsel heb). Ik vind een leuke setje outfit.

– Hoge laarzen : cognac notre-v hoge laarzen aq310
– Jurk: bruine selected femme midi jurk slfnappy ls knit dress
– Legging: bruine 10days legging yoga leggings leopard
– Jas: paarse modström mantel odelia coat
– Sjaal: beige becksondergaard sjaal blaze emma scarf
– Tas: zwarte loulou essentiels schoudertas pouch tour

OUTFIT 2

Outfit2b Love casual outfit. Lekker simpel! Natuurlijk de hoge laarzen…in de koude weer draag ik laarzen en liever eigenlijk aan de binnenkant met warm voering. Maar als niet echt zo koud gewone hoge laarzen is prima om te dragen. Deze mooie bruine hoge laarzen combineer ik met jeans, roze trui, zacht roze sjaal, erg leuke jas en mooi bruine schouder tas. Zeker deze outfit zou ik wel graag dragen.

– Hoge laarzen : bruine notre-v hoge laarzen 8791
– Trui: roze penn & ink trui s23b196
– jas: grijze envii jack enfair jacket aop 6769
– Jeans: blauwe 7 for all mankind skinny jeans roxan ankle luxe vintage legend
– Sjaal: roze about accessories sjaal oblong brushed woven
– Tas: zwarte loulou essentiels schoudertas pouch tour

OUTFIT 3

Outfit3 Hoewel draag ik niet zo vaak jurkje maar eerlijk wil ik wel graag jurkje dragen in de koude weertje. Meestal draag ik een lange hoodie. Ik wil eigenlijk jurk net als op de plaatje hierboven dragen. Misschien ga ik een jurkje ook in de winter seizoen dragen (niet altijd lange hoodie). Maar ik heb zo`n jurkje met korte mouwen dan vind ik te koud voor in de winter. Hopelijk heb ik binnenkort jurkje met lange mouwen. Deze jurkje combineer ik met lange neppe bon mantel, legging want ik kan niet tegen de koud, sjaal, heel mooie tas en vergeet niet de hoge laarzen. Voor deze outfit heb ik zwarte hoge laarzen gekozen. Ik vind een mooi en leuke outfit.

– Hoge laarzen : zwarte red-rag hoge laarzen 71440
– Jurk: multi msch copenhagen midi jurk mschminetta benina short dress aop
– jas: donkergroene notre-v faux fur jas fur long coat
– Legging: bruine 10days legging yoga leggings leopard
– Sjaal: rode notre-v sjaal 53 325
– Tas: beige liu jo handtas manh boston bag

Alle 3 outfits vind ik leuk en natuurlijk kan altijd met andere items uit outfit 1, 2 en 3 combineren. Ik heb geen favoeriet want alle drie zou ik wel graag dragen. Welke outfits ga je kiezen?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge