Follow:

Fashion Friday : Black Loungewear

2021-Luxegal4ab

hoi..hoi..! Friyay voor fashion friday. Een paar dagen geleden heb ik mij bestelling femmeluxe binnengekregen. Zoals jullie weten, draag ik graag de laatste tijd lekker simpel, chill kleding zoals hoodie, sweatshirt en lekker jogger aan. Vandaag laat ik je zien. Kijk je mee2021-Luxegal4abb Zo lekker relax gevoel als ik zo`n setje thuis te dragen. Ik heb andere kleur van soort setje al maar in zwart kleur had ik nog niet. Gelukkig heb ik deze fijne hoodie en jonggingbroek dan draag ik ze met plezier vooral ik lekker thuis ben. De hoodie is gelukkig geen crop styl en die is lekker maat (maat M) en de joggingbroek ook is heerlijk om te dragen. Deze broek is niet highwaist maar die is wel heerlijk om te dragen. 2021-Luxegal4abbb 2021-Luxegal4abbbb 2021-Luxegal4ac Nog een joggingbroek maar dan in andere kleur want je kunt ook alleen joggers kopen als je geen setje wilt bestellen. Deze jogger is aan de wijde maat (oversized). Ik draag maat M. Lekker luchtig en iets opvallende kleur. Oja de binnenstof is fleece stof net als de zwarte loungewear hierboven. Ook heerlijk broek. Je kunt dus die zwarte hoodie met deze broek combineren of met andere joggers die je al heb maar ook met jeans of onder jurkje. 2021-Luxegal4a Dat was het mij nieuwe items van femmeluxe. Naast de loungewear set, joggers kan je ook bodycon dresses op de webshop rondsnuffelen. Veel gevarieerde dresses, genoeg keuze dus als je dresses met betaalbaar prijs zoekt.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like