Follow:

Fashion friday : Black Striped Jogger

Black Striped Jogger
Naast jeans, ik draag ook graag een broek, niet van jeans dus. Gewoon broeken voor dames. Na zoektocht viel mijn ogen op deze broek. Kijk je mee


Fashion Striped Jogger
Deze Black Striped Jogger vind ik erg leuk want aan de zijkant is er strepen (drie kleuren rood, wit en blauw) en touwtjes in de taille . Het maakt deze jogger iets extra leuk. En wat ik heerlijk vind dat heerlijk zitten, luchtig en de lengte is precies goed. Normaal moet ik de onderkant van de broek gevouwen moet worden/geknipt. Maar bij deze perfect en valt verder lekker nonchalant.En wat ik nog handig van een broek/jogger is dat er broekzakken aan de voorkant. Deze Striped Jogger is super leuk en goed te combineren met al je favoriete sweaters en shirt etc.

Black Striped JoggerBlack Striped JoggerFashion Striped JoggerFashion Striped JoggerFashion Striped Jogger
Black Striped Jogger die ik draag in maat M. Er is ook andere kleur en nu in de sale. Love sale!

WEARING : Shirt – Action | Broek – Came get Fashion | Shoes – S. Oliver

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like