Follow:

Fashion friday : 3 layers

me
Waar is de zon? Ik moest elke keer echt lekker warm aankleden want ik kan niet zo goed tegen koude wind. Elke dag moet ik twee of drie keer de jas uitkiezen. De andere te dik of te dun, geen tussenin. Als ik winterjas aan, de andere niet dat vind ik soms een beetje raar maar als te dun dan heb ik koud brrr. Op die dag was droog maar brrr nog wel een beetje koud voor mij maar ik wil niet winterjas aan. Dus dan maar drie kleren aan 😉

Blij dat ik Ramadan afgerond, wel een paar leek door maandelijks gast maar ik kan inhalen in andere dagen.

me
Eerste layer : Shirt zonder mouw vind ik nog te koud voor mij maar ik wilde toch dragen. Binnenhuis en buiten vind ik koud dus ik draag blouse en zelfgemaakte tas die ik altijd meenemen vooral als ik hier in de buurt boodschappen of winkelen of Djess ophalen.

me
Tweede layers : Een dunne jeans blouse met v patroontjes. Binnenhuis droeg ik deze twee (eigenlijk nog koud).

me
De derde layers : Jeans jacket die niet begin te krap geworden maar ik ben nog steeds blij met deze jacket want de mauwen niet breed. Love that mouwen

memememe
Ik droeg jeans en sneaker (eigenlijk sport schoenen) maar ik vind handig sneaker schoenen of plat schoenen vooral als ik met de fiets ga of lang lopen.

Wearing : tantop – Mango | blouse – H&M | jacket – vero moda | Jeans – twinkeltje | Shoes – Lidl | Tas – zelfgemaakt (recyle) | Zonnebril – firmoo

Photography : Dhinivh – Canon 600D + Yongnuo 50mm

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like