Follow:

Fashion friday : Femmeluxe Long hoodie

2022-Femme-Luxe1a

Hoi..hoi..! It`s me again tijd om te bloggen. Vandaag laat ik aantal nieuwe kleding die ik al een tijdje al binnengekomen. Kijk je mee

Weer mocht ik bij femmeluxe fashion items zelf uitzoeken. Ik ben echt dol op loungewear set met fleece aan de binnenkant vooral voor kou weer. In vorige blogpost viel ik mijn ogen op een hoodie dress en ben echt blij mee. Dan wil ik nog andere hoodie dress maar blijkt dat deze hoodie dress geen fleece stof aan de binnenkant. Ik kan wel hem in de lente of zomer dragen. Voor nu nog koude weer kan ik hem onder de trui ofzo dragen. Deze blue acid wash long hoodie heb ik in maar 8.

Fleece stof aan de binnekant trekt mijn aandacht als ik hoodie of sweetshirt ga kopen. In de beschrijving las ik de titel dat deze Nude fleece oversized cropped hoodie maar helaas valt niet echt oversized en helemaal niet fleece materiaal. Ik heb in maat M. Daarnaast heb ik een jumpsuit in maat 6. Hij is erg leuk maar veel te krap. Spijt dat ik maat 6 gekozen, love dat aan de voorkant zak heb.

Het is altijd feest om fashion items zelf uit te kiezen maar het is soms resico als toch tegenviel. Maar ik ben heel erg tevreden met femmeluxe fashion items vooral de joggers, loungewear set, sweatshirt, hoodie. En toch ga ik volgende keer maat 8 blijven kiezen. Beter iets te groot dan te krap.

Op webshop femmeluxe vind je fashion items zoals jurken in wit en zwart bijvoorbeeld, korte jeans broek, leuk voor in de zomer of lente met legging aan. En nog veel meer fashion items, kijk op de webshop femmeluxe 2022-Femme-Luxe1ab 2022-Femme-Luxe1abb 2022-Femme-Luxe1ac 2022-Femme-Luxe1ad

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge