Follow:

Loreal true match nude plumpling tinted serum

2022-Loreal-Foundation2aa

Hoi..hoi..! Tijd voor beauty blogpost namelijk loreal true match nude plumpling tinted serum. Vandaag blog ik hierover. lees je mee2022-Loreal-Foundation2a Loreal true match nude plumpling tinted serum
Het L’Oréal True Match getint serum is een verzorgend serum met hyaluronzuur en lichte make-up dekking in één. Hyaluronzuur ondersteunt de vochthuishouding in de huid en laat de huid er gladder en voller uitzien. De toegevoegde kleurpigmenten zorgen voor een lichte en natuurlijke dekking voor een egale en stralende huid. Het make-up serum heeft een dunne structuur waardoor deze goed blend met de huid voor een natuurlijke finish. De formule is non-comedogeen, dit houdt in dat de formule de poriën niet verstopt en is ideaal voor een gevoelige of onrustige huid. De 9 kleuren zijn speciaal ontwikkeld aan de hand van een multi-culturele beauty studie, om te garanderen dat ze bij een grote diversiteit aan huidstinten passen.

– Verzorgend serum met lichte dekking
– Voor een zichtbaar egale & stralende huid
– Maakt de huid gladder & voller
– Ons 1e getinte serum met 1% hyaluronzuur

tekst: persbericht 2022-Loreal-Foundation2aab Ik heb twee kleuren uitgetest namelijk 3-4 light medium en 4-5 medium. Beide zien er hetzelfde kleur uit maar als in het echt als goed bekijken, zie je het verschil. De light is lichter dan de medium. De flacon is van glas met handig pipet systeem. Je kunt dus makkelijk doseren. De textuur is niet vloeibare maar ook niet te dik. Het brengt makkelijk aan. Het trekt en dekt goed in de huid. Het voelt alsof je geen plakkerig of vet aan en geen glimmende huid. Een mooi gematteerde, verzorgde huid met een tintje. 2022-Loreal-Foundation2aabb Een hele fijne product. M’n huid ziet er heel naturel uit. Ik hoeft het niet meer foundation aan te brengen, ik kan gelijk poeder en make-up. Echt ideaal als je niet zo veel tijd hebt en ook handig om mee te nemen op vakantie of weekendje weg. Loreal true match nude plumpling tinted serum beschikbaar in meerdere kleuren, verkrijgbaar bij de drogisterijen en online.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like